• GOAT
    3.6k
    Ako je istina onda bas jadno. Nadam se da je to dio nekog deala sa Rijekom ali sumnjam
  • Olmic
    5.1k
    koga cemo slijedeceg poklonit ? Skidamo gace pred miskovicem svaki put, pokloni ga rade krznaru
  • Päddy1
    78
    Nekako si nemogu zamislit da smo dali rijeci igraca besplatno a bez da se nama vrati… mislim pa to i covijek koji nema blage veze s nogometom bi reko sta oni rade…
  • Nogo
    8.4k
    Možda je ovaj deal s Rukavinom ili vezano za Marca ili ima veze s Pjacom. Tipa da smo ga uzeli free (nismo platili 750k) i uz buduću prodaju Rukavine mi imamo 50% pa se i mi i Rijeka namirimo.
  • Laugreano
    4.5k
    To provjereno znas detalje, ili se zalis reda radi?
  • Päddy1
    78
    Klubovi još imaju dogovoriti neke sitne detalje […]

Da mi je znat koji su ti „sitni detalj“i….
  • vjeko1701
    16.6k
    Ovakve stvari mogu objesniti jedino Miškovićevim vezama sa određenim agentima koji onda forsiraju isključivo Rijeku u ovakvom slučaju.

Meni su ovakvi dealovi čak bili ok u prošlosti jer tako neki igrači veću vrijednost postignu tamo nego ovdje na klupi ili na posudbi u Goricu/Slaven pa ako imamo 50% barem nešto zaradimo. Al skidati gaće pred Miškovićem dok se ovaj kurči svigdje da Dinamo ne može platiti njegovog igrača...trebali bi sezonu-dvije ga staviti na hlađenje pa da onda vidimo kako će se snaći.

Bez naših igrača Rijeka ne bi imala pola uspjeha u zadnjih 13 godina.
  • Päddy1
    78
    mislis u vezi mmaea ili rijeke?
  • Droljo
    18.7k
    ↪Droljo koga cemo slijedeceg poklonit ? Skidamo gace pred miskovicem svaki put, pokloni ga rade krznaruOlmic

Nemam ti ja pojma frende.
  • Peškaman
    7.4k
    Ima li ikakvih novosti za Mmae-a,je li prošao liječnički i kada potpisuje?
  • Jaro
    10.5k
    Bez naših igrača Rijeka ne bi imala pola uspjeha u zadnjih 13 godina.vjeko1701

Bez pomoci saveza (sirenje lige) i brzo kasnije Dinama (nekoliko vagona igraca) - upitno bi li Rijeka postojala kao prvoligas...
  • sport
    4.9k
    "Sve je dogovoreno. Naravno, sad se treba i službeno potvrditi. Gabriel se dogovorio s Dinamom i Rijekom, tu je sve u redu. Klubovi još imaju dogovoriti neke sitne detalje, ali Gabriel seli u Rijeku i potpisat će četverogodišnji ugovor - kazao nam je tata Tomislav Rukavina.."Gdje si ti iščitao da smo ga dali besplatno.
  • Olmic
    5.1k
    novce nismo dobili, 50% od iduceg transfera smatram besplatnim jer ak je on supak prema nama trebamo i mi prema njemu
  • emilperska
    11.1k
    50% od nečega budućnosti može biti 0 EUR, a može biti i 3 mil EUR.

S ove pozicije danas, dali smo ga besplatno i to našem najvećem hejteru..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.