• Brusa
    2.1k
    lud je onaj tko ga kupi za bilo kakvu ozbiljniju lovu i nadam se da to nećemo biti mi.
  • Kristijan992
    403
    Ja mislim da je ovo pokusaj pumpanja cijene od strane Miska i/ili Bare, ne vjerujem da bismo dali za njega toliko, a vidimo da se dosta cjenkamo u transferima, totalno mi je nerealno da odmah damo samo tako 4 milje.
  • skener
    1.4k
    Ajmo mi za pocetak potvrditi da je doktor danas dao zeleno svjetlo, pa mozemo lagano dalje
  • bluelions
    343
    Mirko Maric iz Osijeka otišao za 7mil eura a imao je tada 25 godina. OK zabio 20 gotova u sezoni. Jedva u krugu reprezentacije. Za 7 mil otišao iz Osijeka. A tek iz Dinama?!
    Ivanusec je mogao otići za veću cijenu, ali nije i eto dobro je. To je bio posao bivše uprave
  • Crni86
    7.3k
    Nije li Mmaee danas popodne trebao rijesiti magnet i zavrsiti ljecnicki?

Ima li kakve info oko toga?
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    @Crni86 buraz sigurno to rijeseno danas a predstavljanje Sutra ili neki drugi dan. Nesto bude brutalno mislim
  • Orc123
    10k
    Tako je i Torrente imao prvi dan lijecnicki a drugi je predstavljen. Tako da ocekujem sutra....
  • Slush
    825
    Citajuci upise kolege Bana, to je tip osobe koji uzme Vinogradar na Football Manageru ide save/load i go on holiday dok mu se ne potrefe rezultati.

Nakon 5 sezona osvoji Ligu Prvaka i otvara odmah facebook stranicu Ban Scouting.
  • Dinamouberalles
    238
    nije za 7 nego 4,5
    Otisao tada u bahatog prvoligasa , sigurno ne bi negdje drugo za te pare
  • Slush
    825
    Dinamo je završio peti transfer ovog ljeta. Čeka se samo službena objava javlja Index.
  • Mihaljević
    11.2k
    Ma dajte kakav Pašalić za 4-5 milijuna, jednodimenzijalan igrač, a takvog smo već jednog vratili u Japan, za 4 milje se može dovesti ozbiljan reprezentativac i to još tamnoputi... Više bi volio da se šansa da Horvatu ili Mikiću na desnom krilu, nego da se veliki novci daju u HNL-u i to još Rijeci.
  • Ivanmtk
    1.2k
    Odličan transfer rok zasad. Jako sam zadovoljan. Nakon trauma od zadnja 3-4 ovo je definitivno ne korak nego let naprijed.
  • San Lorenzo
    18.4k
    Dinamo je završio peti transfer ovog ljeta. Čeka se samo službena objava javlja IndexSlush

Filipović, Torrente, Pjaca...Mmaee...to su četiri, koga sam fulao?
  • Tongo Doumbia
    5.2k
    Čavlinu računaju u to ja mislim.
  • Slush
    825

Buducu jedinicu Hrvatske. Cavlina :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions