• Peškaman
    5.8k

Navodno se i NAC Breda(novi nizozemski prvoligaš) rasptivala za Rukavinu.
  • modri7
    158
    Slažem se. Sa svojih 6 golova i mršave 2 asistencije u 30 utakmica HNL-a me nije oduševio.
    S tim da igra krilo u napadački orijentiranoj Rijeci koja je zabila 69 golova u ligi prošle sezone.
    Uglavnom forsira isto, izbacivanje na lijevu i udarac.
    Za neke pristojne pare u redu, ali za 4-5 milijuna nikako.
  • Päddy1
    78
    To sam i ja vec citao, ako je to istina da su se pored rijeke jos i drugi klubovi raspitivali o rukavini a mi bas rijeci dajemo njega onda tu mora bit nesta u pozadini...nema tu drugog razloga zasto bi bas njima isli poklanjat nekog igraca....

To mora da i mi imamo neki benefit iz te price
  • MarK
    815
    Kakvo mišljenje imate o njihovom Hodži? Nitko ga ne spominje, a tražimo igrače na toj poziciji. Nisam ga posebno secirao, pamtim ga po nekim golovima i nastupima za u21
  • miro
    5.2k
    Ima 24 godine i nije u cvijetu mladost? :gasp: :grin:

Dobar je Pašalić ako je do 3.milje sa svim uključenim (Rukavina, bonusi itd)
  • Zagi
    8.9k
    Ima 24 godine i nije u cvijetu mladost? :gasp: :grin:miro

Vidiš da je Rukavina propali talent sa 20.
  • modri7
    158
    Arber Hoxha je u Belupu, u prvoj polusezoni u 18 utakmica dao 4 gola i imao 1 asistenciju u ligi. S tim da je Belupo završio na 9. mjestu. Po čemu Hoxha ne vrijedi ni milijun eura (mnogi su smatrali da ne vrijedi prilikom njegovog dolaska) a Pašalić vrijedi 4? naravno, statistika ne otkriva sve, ali isto dosta govori.
    Ako bih morao birati između Hoxhe za 1 milijun ili Pašalića za 4, biram ovog prvog.
  • Jurki
    14.5k
    Najbolje bi bilo da Misko proda Pasalica kam god (samo ne nama i pogotovo ne za pare koje on hoce) pa da se i ta tema stavi ad acta.

Opcinjenost igracima Rijeke je nenormalna. A nis ekstra.. prinova ko prinova. Samo kaj puno kosta.
  • by-tor
    196
    notorni dosadnjaković sa 200 upisa dnevno koji je nebrojno puta popio banPlava stijena
    Pun intended? :joke:
  • CastAway1986
    2.4k
    Možda nije Pasalic u pitanju nego Selahi , taman da se spoji sa bivšim suigračem iz Standarda Mmaeeom :lol:
  • Plava stijena
    317
    Naravno. Imao je već nebrojno računa s tim slogom u imenu.
  • Lynx17
    4.2k
    Rukavina nije Albanac.Daliban

Nema stranca do Albanca.
  • Sajla
    6.6k
    da sam Rukavina, vjerojatno bih i ja odabrao Rijeku prije Brede
  • Peškaman
    5.8k

Isto razmišljanje,samo prenosim što sam pročitao.
  • Orc123
    10k
    Marco Pasalic ce imati isto toliko godina koliko je Ivanusec imao kad je odlazio od nas! Luka Ivanusec izdominirao hnl u trenutku odlaska, do tad 5 sezona seniorskog nogometa na visokom nivou, decko radio razliku u Europi, zabijao, asistirao, igrao za repku....prosle sezone otisao u Faynord za 8milja eura zato jer je to trenutno bila trzisna njegova vrijednost....jbg trziste je surovo! Drugi par cipela je da ga nismo smjeli prodati za tu cifru ali to je trziste! To ne znaci da s 24g on nije mlad nego jednostavno tu se vise ne plava potencijal vec gotovi igrac i to je ta cijena i to iz Dinama!

Ajmo sad za Pasalica! Decko ima JEDNU seniorsku sezonu i sve ukupno 6 seniorskih golova u karijeri u klubu plus 3asista! Ima 2-3 europske utakmice, reprezentativac je jer dodlovno nema konkurencije na desnom krilu ali bez obzira na to uopce ne igra i znaci 22-23 igrac repke! Takvoga igraca Misko cijeni 5-6 milja!? I ne smetnuti s uma da on odlazi iz RIJEKE, a ne iz DINAMA! Tko je tu lud sad onda? On ne vrijedi ni 4milje! Za mene neka razumna cijena bi bila 3milje eura za negdje van a za nas sve iznad 2,5milje eura s obzirom kolko smo dali ustupaka Rijeci proteklih godina je skandalozno! I ja opet ne vidim da bi takav igrac bio kapitalno ulaganje i opet bi ti trebao igrac za tu poziciju.

Sad usporedite Luku i Marca i tko je tu lud onda.

Bubale su se nebulozne cifre i za Frigana i uvalio njega Misko za 6milja jer se tu placao potencijal da bi ispala to najveca greska i za Frigana a bome i za ove koji su ga kupili. Bog sam zna kolke su se suze prolile na ovom forumu za Friganom a ja sam od pocetka govorio da sve iznad 3 milje je preplacivanje. Nije on los igrac ali isto tako jednu godinu eksplodirao i nestao. Mogao bi tako i Marco!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions