• Plava stijena
    717
    To isključivo tvrdi notorni dosadnjaković sa 200 upisa dnevno koji je nebrojno puta popio ban i prijetio svašta nešto i umjesto da ga svi ignoriramo iz dana u dan mazohisti ulaze u polemike s njim. Da bar postoji "mute" opcija na forumu.
  • bluepower86
    1k
    S Pasalicem se ne moze pogrijesit,igrac koji je u krugu reprezentacije.Cijena ce uskoro ici preko 10milijuna,dok je Rukavina potencijaln i nista vise.
  • Imamo Dinamo
    4.2k
    A dobro sad kad se razmisli, ovo s Rukavinom i nije toliko lose, realno. Rijeka ga ionako ne moze prodati za vise od 6m, a ako dijelimo 50/50 konkurentni smo za kupnju. Bila bi mi draza buyback klauzula, ali ok.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    Ivanušeca smo s 24 godine jedva prodali za 8 mil., teško da Pašalić može ponoviti polusezonu i početak sezone kakav je imao Ivanušec, a ne vidim kako ga možemo prodati za 10+ mil. s 25+ god. Uostalom, nama treba krilo koje će imati konstantu nekoliko sezona, a ne krilo kojeg nam je cilj što bolje prodati. Već je bilo rečeno, plan je imati jedno mlado krilo za razvoj i jedno iskusnije koji bi u startu trebao biti u prvih 11. Pašalić spada pod ovu kategoriju iskusnijih po meni, a Cordoba, Stojković, Kačavenda ili netko drugi u kategoriju igrača koji su backup za tu poziciju i koji bi na ime talenta mogli eksplodirati i zauzeti mjesto u prvih 11 što kasnije dovodi do dobrog transfera.
  • Sajla
    17.4k
    nego, to gdje će Rukavina ići ili neće - pita li se i njega nešto? ima li uopće drugih ponuda? bira li se između Rijeke i kajaznam, Šibenika ili Žalgirisa? ili su opcije Rijeka i 50/50 u budućnosti ili TNT i daj mu plaću dok ne istekne ugovor? nisam ni ja sretan da ode tamo, ali koje su druge opcije?
  • bluepower86
    1k

Mislio sam na to da je Pasalic trenutno konkretan igrac ili blizu gotovog proizvoda dok je oko Rukavine puno upitnika i samo je u statusu talenta?Tako da nam je Pasalic trenutno ogromno pojacanje,uostalom i on je mlad igrac tako da,ali slazem se s gore navedenim.
  • Orc123
    14.9k
    Vi zaboravljate da Pasalic ima 24 godine i da vise nije u cvijetu mladosti da bi na cijeni bio uracunat potencijal. Sve iznad 2, -2,5mil eura za njega je nebulozno pogotovo nakon toliko ustupaka koje dajemo Rijeci sta se meni uopce ne sviđa. S njima uopce ne bih imao posla....siguran sam da Pasalic nece zavrsiti kod nas i da cemo ovaj ili najkasnije sljedeci tjedan imati krilo....
  • Päddy1
    78
    Ja sam nekako siguran da hoce zavrsit kod nas
  • MarK
    1.4k
    Rukavina, 2 milje i milja bonusa samo ako se uđe u LP. Ako odbiju zaključio bih tu priču.
  • Peškaman
    8.5k

Navodno se i NAC Breda(novi nizozemski prvoligaš) rasptivala za Rukavinu.
  • modri7
    253
    Slažem se. Sa svojih 6 golova i mršave 2 asistencije u 30 utakmica HNL-a me nije oduševio.
    S tim da igra krilo u napadački orijentiranoj Rijeci koja je zabila 69 golova u ligi prošle sezone.
    Uglavnom forsira isto, izbacivanje na lijevu i udarac.
    Za neke pristojne pare u redu, ali za 4-5 milijuna nikako.
  • Päddy1
    78
    To sam i ja vec citao, ako je to istina da su se pored rijeke jos i drugi klubovi raspitivali o rukavini a mi bas rijeci dajemo njega onda tu mora bit nesta u pozadini...nema tu drugog razloga zasto bi bas njima isli poklanjat nekog igraca....

To mora da i mi imamo neki benefit iz te price
  • MarK
    1.4k
    Kakvo mišljenje imate o njihovom Hodži? Nitko ga ne spominje, a tražimo igrače na toj poziciji. Nisam ga posebno secirao, pamtim ga po nekim golovima i nastupima za u21
  • miro
    8.4k
    Ima 24 godine i nije u cvijetu mladost? :gasp: :grin:

Dobar je Pašalić ako je do 3.milje sa svim uključenim (Rukavina, bonusi itd)
  • Zagi
    15k
    Ima 24 godine i nije u cvijetu mladost? :gasp: :grin:miro

Vidiš da je Rukavina propali talent sa 20.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.