• hardek
    7.8k
    Treba otvoriti temu: Daliban i njegovi oponenti
  • DiddyGuela
    4.9k

Dahlibanove pustolovine.
  • Common Sense
    1.3k
    Dalibanova bespuća nogometne zbiljnosti, vol. 2
  • Jurki
    20.9k
    Citam i ne vjerujem.
    Zar netko stvarno misli da sve te godine nitko u klubu nije videl kakav je Rukavina zapravo igrac?
    Koje su mu vrline i mane, radne navike, profesionalizam?
    Mozes se mozda zajebati u procjeni talenta.. ali se nemres zajebati u procjeni radnih navika i kak taj decko pristupa tom poslu.
    Tak da kaj se Rukavine tice mislim da nije promasaj kaj ga se/ako ga se pustilo.
    Minus je kaj je otisel u Rijeku.. njima ni crknutog pesa nebi poslal, a kamoli igraca.. bez obzira kakav on bil.
  • nemapredaje
    6.6k

Ivanović je lopata na kotačima
  • Orc123
    14.1k
    stvarno nemam problema sa razlicitim misljenjima i maksimalno postivam ali ti si neka posebna vrsta forumas. 3. put si ovdje i svaki put ti si najpametniji, a svi ostali su glupi i nitko pojma nema, samo si ti u pravu. Svoje stavove uzimas ko da su činjenice a ne samo tvoj stav. Tesko je sa takvim ljudima voditi suvisli argumentirani razgovor.
  • NitkoBitan
    33.7k
    Za 4 milijuna eura dovedemo krilo iz inozemstva koje ce imat minimalno 10 golova u HNLu i koje ce letit po terenu. Ima igraca u zadnjoj godini ugovora, koji su visak u svojim klubovima...

Jbg treba skautirat i prepoznat igraca, isto kao sto je recimo Ludogorec prepoznao Tekpeteya. Cisto sumnjam da bi igrac vani sa iole dobrom statistikom ovdje totalno podbacio.
  • Peškaman
    8.3k
    Evo,prema Indexu,50/50 od buduće prodaje za Rukavinu.
  • Paggini
    74.5k
    4 milijuna eura dovedemo krilo iz inozemstvaNitkoBitan

Buraz za 3 miljke dovedemo miereza koji je avion za sve
  • hardek
    7.8k
    Nitko ovdje ne misli da je Rukavina trenutno Maradona. Činjenica je da je do 18 godine bio najperspektivniji mladi igrač sa odličnim fizikalijama, a ni tehnički nije truba.

Znači ovdje nitko ne govori o tome da ga ne treba negdje pustit za 2 milje eura jer vrijedi više, ovdje se samo govori o tome da se dečka pušta besplatno što je isto samo po sebi okej jer ide u dobru razvojnu situaciju, ali zašto se klub nebi zaštitio sa klauzulama i buy-backom?

Ono što hoću reći je, po meni je veća vjerovatnost da će Rukavina nakon godine provedene u Rijeci vrijediti više nego što vrijedi danas, i da bi izbjegli situacije gdje sami sebi pucamo u nogu ništa ne košta ugraditi klauzule u ugovor. Ako Rijeka neće pristati na to, sigurno ima klubova koji hoće. Prvi mi na pamet pada Istra koja je izgubila Ekonga i mislim da bi im Rukavina legao samo tako. A pod Tramom će morati igrati u oba smjera ili neće igrati.
  • MarK
    1.3k
    na pamet mi padaju Wilson Eduardo, Moubandje koji su bili teška truba. Iako se ne radi o Hnlu već pingpong srpskoj ligi moram napomenuti da je ovdje spominjani Krasso otišao natrag u Ligue2. Nije nešto briljirao u po meni goroj ligi od naše. Ima primjera samo se zaboravi
  • Omake
    14k
    Može li Ryan Kent igrati desno krilo, po netu se piše da ga je Mourinho otpisao?
  • Common Sense
    1.3k
    Šteta što za Rukavinu nije prihvaćena on ponuda iz MLS-a ove zime.
  • Jurki
    20.9k
    ma jasno da treba ugraditi buy-back klauzulu ili postotak od sljedeceg transfera.
    Ali mi nije jasno da ima ljudi koji tvrde da je Rukavina bolje krilo nego Hoxha.
    Meni takvi dealovi di pustamo igrace Rijeci, a nesto vrijede na trzistu ide na zivce.. pa taman to bil i sedmi golman.. koji nemre igrati ni 2. županijsku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.