• Daliban
    4.1k
    Vjerojatno, ali ja sam jednostavno takav karakter. Sudove donosim brzo i odrješit sam. Ne znači da aktivno ne preispitujem, ali vodim se instinktom, intuicijom i prvim dojmom. Možda to u tekstualnoj formi dovodi do nesporazuma jer djeluje da nastupam snažnije nego što je stvarno slučaj. Jednostavno nisam od onih ljudi koji čekaju crno na bijelo da donesu ikakav sud, to jest dobiju sud napismeno.
  • Jos-Optimus
    4k
    Ma shvatio sam stari odmah na što ciljaš, samo smisleno odgovaram :)
  • Peškaman
    5.9k
    Evo i Nikola Soldo,nekadašnji igrač Lokomotive,dobio slobodne papire od Kolna.
    Proveo na posudbi u Kaiserslautenu, obrambeni igrač.
  • Daliban
    4.1k
    pa dobar skaut ce pronaci "siguran" izvor novaca (kroz prodaju ili rezultat nebitno).
    Deseci igraca bez buducnosti i koristi pod ugovorom, deseci zaposlenika kojima je jedini skill skrivanje po hodnicima stadiona, prevelike provizije posrednicima... To su stvari za koje ce dobronamjerna osoba zakljuciti o cem prica ovo vodstvo kluba (i sportsko i poslovno) kad govori o racionalizaciji. Oni drugi ce 10 puta dnevno pisati o nepotrebnoj i amaterskoj stednji i kresanju troskova...
    Jaro

To nisu stabilni izvori prihoda, ergo kresanje budžeta. Sumnjam da nas ikakvo značajno proširenje skautske službe čeka dok ne sagradimo stadion.
  • Daliban
    4.1k
    Važno je samo da Rukavina ima razuman buyback. Ako ga dajemo bez buybacka i bez 50% u sklopu nekog deala za Pašalića gdje bismo pritom i platili dodatnih 4m, to je suludo i na to ne treba pristati.
  • NitkoBitan
    22.1k
    Zaboravite na Rukavinu, vjecni talent.
  • Zagi
    9k
    Biuk je prodan za 6-8m eura.
    Sam kažem.
  • hardek
    3.8k
    Je, a kad sljedeću sezonu zabije 7,8 golova i isporuci 5 asistencija ćemo kucat Mišku na vrata a ovaj će trazit 5 milja eura.

Bez buy back klauzule ili 50% transfera ovo je užasan posao.
  • Paggini
    34.6k
    Ma i da je Rukavina najveća propalica od najpropalijih talenata, davati ga Miškoviću besplatno je odluka na štetu kluba, a u svrhu pojačavanja izravnog konkurenta.

A s obzirom da nije najveća propalica i ima svoju cijenu, odbijam vjerovati da ga dajemo samo tako, a ako je deal da damo Rukavinu i smanjimo cijenu Pašalića na ČETIRI MILIJUNA EURA, to je još gori deal.

Radije ga dajte samo besplatno, bez keširanja tih para za Pašalića...
  • Daliban
    4.1k
    Mali Rukavina je bolje krilo od Hoxhe. Vjerujem da će imati dobru sezonu.
  • Orc123
    10k
    ma garantiram da ovo s Rukavinom nema nikakve veze s Pasalicem. Nadodao Olivari malo da ne bude sve na copy paste od 24h. Jos dodao da su spekulacije....u prijevodu pise gluposti. Siguran sam da ga necemo pustit besplatno ako ce uopce otici u Rijeku.
  • mali M
    6.4k
    čitam te već neko vrijeme i samo ti želim iskomenitrati da Dinamo nema para za "igrače za LP" na koje se ti stalno referiraš. Sve ostalo su floskule. Naravno da tražimo po prvim ligama, drugim ligama, istočnim ligama i sjevernim ligama. Ali realnost je da mi možemo samo pokušavati dobiti nekog noname ili lowname igrača koji će se možda pretvoriti u igrača za LP. Stalno spominješ dovođenje "igrača za LP", ali takvi brate mili koštaju preko 5 mil svaki. Dahl je meni okej igrač, ali po čemu zaključuješ da je igrač za LP? Isto prema osjećaju ili? Nije da ga je ubrao neki City pa smo sigurni da će biti top klasa. Moramo se, bar u ovom trenutku priviknuti da moramo graditi transfer politiku ispočetka jer do sad je bila katastrofa. Dobro ti vele dečki, prije dve godine bi uzimali klinca iz 2 švedske lige, meni bi to bilo "pojačanje" u rangu Menala... APP... Polako, vjerujem da ćemo to dobro posložiti
  • Orc123
    10k
    evo ocito su svi onda retardirani od ljudi iz Dinama do ljudi iz reprezentacije Albanije. Znaci Hoxha je kurcina za tebe a Rukavina je igrac za Dinamo ali eto nekom igrom slucaja nitko nije zamjetio njegov talent? Evo sad ce Ivanovic i Rukavina zariti i paliti hnl-om u dresu Rijeke.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions