Tvoj zaključak je da smo mi zakinuti od UEFA jer jedan Fener je bogatiji od nas i dovodi bolje igrače - to si doslovce napisao. — Jos-Optimus
Gledaš li ti na drugačiji način lika koji je zaradio milijune i beskućnika? — Jos-Optimus
svaka druga repka koja se ne zove Brazil, Argentina i Francuska. — Jos-Optimus
A koji je konkretno primjer toga da se UEFA bolje odnosi prema tamo nekom fenerbahčeu, a dinamo je zapostavlhen zbog lošijeg ugleda? — db-izbjeglica
Pa po njemu je dokaz to što Fener ima više para za bolje igrače — Jos-Optimus
evo ti jedan primjer... Nećemo nikada dobiti vrhunskog svjetskog suca na Dinamo-Antwerp dok će u međuvremenu jedan Atletico i Juventus dobiti jednog Marciniaka. Vjerovatno misliš glup primjer, ali idalje stoji i prvi koji mi je prošao kroz glavu. — don
Ne mislim da je Rodri zaslužan, ali nije bio ni Luka Modrić (koji je igrao u REALU, ali i u malenoj Hrvatskoj). — Jos-Optimus
Ovo sa sponzorima i makretingom je tragikomično - kakve to veze ima sa tvojim zaključkom da nas se zakida — Jos-Optimus
Od kud sad atletico-juventus?
Pitam za fenerbahče... — db-izbjeglica
Ako atletico-juventus igraju u europa ligi, velika je vjerojatnost da će bolji sudac suditi utakmicu LP između dinama i antwerpena — db-izbjeglica
2022/23 je prvo kolo LP dinamo - chelsea sudio ištvan kovach — db-izbjeglica
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.