Gvardiol i Šutalo? — vjeko1701
što se prije maknemo od ovakvih razmišljanja, to ćemo prije postati ugledni i veliki europski klub.
Za uspjeh te nitko ne pita kako a još manje s kojim igračima si došao do njega. Rezultat je jedino mjerilo. — don
Kao prvo, dinamo je već sada ugledan i velik europski klub. — db-izbjeglica
Dinamova zadaća nikad nije bio samo rezultat, već i razvoj domaćih igrača — db-izbjeglica
da je satnica napravljena prije izvlačenja — Jos-Optimus
da bi pogurali Argentinu — Jos-Optimus
A trenutna snaga igračkog kadra Fenera nema veze sa statusom koji imamo mi ili oni — Jos-Optimus
Drugim riječima, nemaš ništa konkretno za napisati nego "svi znamo kako to ide". — xavier
:lol: dobro, totalno je nebitno danas u svijetu, pogotovo pod vodstvom mafije kakva su uefa i fifa, jel se zoveš GOŠK ili Lyon. Neda mi se izvlačiti teze koje spadaju pod moje mišljenje jer mislim da nije potrebno i da je ovo valjda svima jasno..? Osim ako nisi drugačije skužio ali ok. — don
Govorim ti, jedan Portugal je bio pokraden, misliš da oni nemaju status — Jos-Optimus
Rezultat i snaga igračkog kadra, kao i način na koji nas netko gleda nema veze sa statusom koji imamo u UEFA-i. — Jos-Optimus
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.