• Pop corn
    8.9k
    dojma sam da ga sad možemo prodati za 5 plus milja eura (jer je mlad)Haza

Svakog igrača ipak možeš prodati jedino za onoliko kolika je ponuda...

Isto je i kod ideje Rileta u Saudijskoj ili kod Perkovica, Perica i ne znam koga se sve tu spominje.

Tržište je to koje diktira...
  • BBB Mataa998
    2.8k
    Koji ste vi meni kraljevi. Napucali 3-4 stranice o prodaji Rileta kao da je vec sletio u Arabiju ili nedaj Boze srbiju.
  • sebenico
    1.2k
    Čačić je u podcast inkubatoru pričao da su doveli Perkovića jer je ''mlad i ljevak''. Meni on nikako ne uljeva povjerenja i on bi mi bio među prvima za prodaju da se popuni budžet
  • BBB Mataa998
    2.8k
    Ne znam je li bilo negdje ali sinoc u inkubatoru kaze Vranjes da se Nürnberg zanima za Emrelija. Klose je sad tamo trener i zvao je Vranjesa da mu kaze svoje misljenje.
  • DiddyGuela
    4.9k

I to je sve pokrenuto jednim postom famoznog forumasa koji bunca o prodaji Ristovskog u SA kako bi se oslobodio prostor Mikicu. Znaci doslovno zadnjih 7 stranica za nista.
  • Ivdzo11
    8.7k
    Borna Graonić navodno ide u Dugopolje
  • Blueshadow86
    4.7k
    Ristovski više nije igrač za prvih 11 Dinama i šlus. Svaka njemu čast na svemu do sada, ali što se kaže, od stare slave se ne živi i vidi se da je u dobroj silaznoj putanji.
  • Zg123
    3.1k
    Rile kao rotacija je ok, samo pitanje je da li je on spreman na tu ulogu…
  • Krizy
    64.2k
    Off topic, ali pisali ste o ovome pa ću se nadovezati:

- Kaneko je u 14 utakmica bez Ristovskog na terenu upisao 2 gola i 2 asistencije.

- Kaneko je u 27 utakmica s Ristovskim na terenu upisao 3 gola i 4 asistencije.

Zanima me tko mu je smetao kada Ristovski nije igrao?
  • Zg123
    3.1k
    Jbt sad gledam Stefulj ima ugovor do 2026, Saranic do 2027, Brkljaca do 2028, Vasilj do 2026, strasno kakve je ugovore prethodna garnitura potpisivala i kako se razbacivalo s lovom.
  • rioda
    12.2k
    Ja to ne bih ograničio samo na Rileta, po meni je Kaneko prilično jednodimenzionalan igrač, kojem nije odgovarala ni igra na postavljenu obranu, a bome ni primanje lopte u noge. On ima određene kvalitete, dobro je krilo, ali mislim da bi svojim stilom igre recimo u Lokomotivi rasturao, a kod nas baš i nije.
  • Tongo Doumbia
    7k
    Meni je sve Perkovićevo na stoperu ogolila Lokomotiva i 2-2.

Bolja izdanja je realno nudio na beku, neka se nitko ne ljuti.
  • NORTE
    21.5k
    Kad Petku ističe klauzula, 15.7. u 23:59?blubach
    Moguće da, realno bi trebala u 00:00 kao dok traje Euro, ali pošto je nedjelja onda vjerojatno i pon cijeli dan.
  • Droljo
    23.3k
    Novo pojačanje danas slijeće u ZagrebNiko1986

I, jel sletio?
  • Niko1986
    4.9k

Bude navečer prije finala Eura negdje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.