• Zagi
    8.9k
    Da dođe Jakir ili bolje Marić i kaže , ovu sezonu će Noa igrati više krilo ali vidimo ga kao beka u budućnosti, bio bih puno mirniji.
  • Omake
    5k
    Piše Romano da će Jan Oliveras u Arabiju.
  • marcio amoroso
    39k
    Trenutno imamo tri desna beka.Daliban

Četiri.
  • Daliban
    4.1k
    Da, ali četvrti je ozlijeđen i kontam da ide na zimu.
  • vjeko1701
    11.5k
    Rile je igrač sa finom reputacijom, sigurno bi bilo zainteresiranih.Daliban

Imaš neki dokaz tome ili ko u 90% slučajeva uzimaš nešto iz guzice i onda naštampaš 20 postova u sat vremena oko toga?
  • Orc123
    10k
    Jedna dobra stvar je postava od jucer koja je trebala igrati.
    Rpg, Ktc, Torrente i Ogiwara. Ocito Jakir ne forsira glupossti nego ide na ono jedino normalno. Kad potpise Mmae onda bi to trebalo izgledati Rpg, Mmae, Torrente, Ogiwara. Super je sto Mmae prica i Spanjolski i Francuski pa je to savrsena kombinacija. Ogi je balkanac, on ce pohvatati.....:lol:
  • Daliban
    4.1k
    Imaš neki dokaz tome ili ko u 90% slučajeva uzimaš nešto iz guzice i onda naštampaš 20 postova u sat vremena oko toga?vjeko1701

Nemam, to je moje slobodno uvjerenje. Slaže li se tvoje slobodno uvjerenje s mojim ili ne? Ovako, bez dokaza jer nemamo uvid u ponude, upite, menadžerska naklapanja i slične stvari pa se na njih nema smisla pozivati.
  • Droljo
    11.2k

Misliš da marić ima opciju 'offer to clubs'?
    Kao u Football Manageru nešto...
  • vjeko1701
    11.5k
    Kvalitetna rasprava se ne vodi preko osobnih uvjerenja predstavljenih kao činjenice. Ako je temeljna teza smiješno nategnuta, sve kaj je došlo iza nje je irelevantno.

Kaj ne bi bio problem da to napišeš jednom i ok, al znajući tvoj opus, sljedećih 6 mjeseci budeš barem jednom tjedno pokrenuo raspravu kako je Rileta trebalo prodati u Arabiju jer je ponuda sigurno bilo.

A ako se već upustim u tu temu, bolje je da on kod nas odradi ugovor do kraja dok ne stasa Mikić. Mikić ima 17 godina, igra za mlađe selekcije, ima opciju dvojne registracije a ti tu pričaš kao da će cijelu sezonu sjedti na klupi. Neće.

Tvoji postovi koji uspoređuju Ristovskog sa igračima koji neće odigrati više nikad niti minute za Dinamo (kao Jurić) ili sa igračima koji su taman oko svog vrhunca i jednostavno se traži bolje za prvu ekipu (kao Špikić) i gleda da se njih barem nešto unovči su ili zlobni ili smiješni. Ristovski nije nijedna od tih kategorija. Nit se može unovčiti niti je truba koja sjedi na tribini. K tome je još doveden prvotimac ispred njega.
  • Paggini
    34.5k
    Rile treba na klupu, a ne u drugi klub.
  • Daliban
    4.1k
    Mislim da raspravljamo o nečemu oko čega se svi sa mnom osobno slažu - da bi za Rileta bilo interesa na račun njegove reputacije.

Zašto o tome raspravljamo? Ne znam. Slobodno raspravljajte o tome bez mene, smatram to bespredmetnim.
    Kvalitetna rasprava se ne vodi preko osobnih uvjerenja predstavljenih kao činjenice. Ako je temeljna teza smiješno nategnuta, sve kaj je došlo iza nje je irelevantno.vjeko1701
    Ok.
    A ako se već upustim u tu temu, bolje je da on kod nas odradi ugovor do kraja dok ne stasa Mikić. Mikić ima 17 godina, igra za mlađe selekcije, ima opciju dvojne registracije a ti tu pričaš kao da će cijelu sezonu sjedti na klupi. Nećevjeko1701

Izvanredne talente koji sa 17 godina mogu igrati rotacijsku rolu za Dinamo nema smisla tratiti na dvojnim registracijama u drugoj ligi ili u mlađim selekcijama koje su prerasli. Ne želim da dečko izgubi cijelu sezonu jer ga uvodimo stihijski. Uz dužno poštovanje Riletu, on već dugo nije na razini i važniji mi je razvoj dečka iz naše vlastite škole koji ima potencijal postati reprezentativni bek u budućnosti.
  • Hrc-Vg
    469
    Rile je populist. Nosi vodu navijačima, najveći je purger u svlačionici…I drži leđa Jakiru. Jako dobra socijalna inteligencija.
  • Ivanmtk
    1.2k
    Bojim se da će nam Ristovski bit teret sljedeće sezone. Jasno je da nije dovoljno kvalietetan igrački za prvih 11. RPG je bolji na beku, a dolaskom Marokanca i Torrentea smo popunjeni na stoperima. Nadam se da Jakir neće robovati starosjediocima ko Dalić. Ne zaboravimo da su ga prošle sezone nakon poraza od Lokomotive oni praktički spasili od otkaza kad su stali iza njega.
  • vjeko1701
    11.5k
    Mislim da raspravljamo o nečemu oko čega se svi sa mnom osobno slažuDaliban

Ne

da bi za Rileta bilo interesa na račun njegove reputacije.Daliban

Koje reputacije? Igrača od 32 godine bez neke značajne uloge u klubu van HNL-a izuzev možda jedne sezone u Sportingu i bivšeg reprezetativca Makedonije koja je u najbolju ruku 3. klasa europske reprezentacije bez ikakve međunarodne pompe.

Izvanredne talente koji sa 17 godina mogu igrati rotacijsku rolu za Dinamo nema smisla tratiti na dvojnim registracijama u drugoj ligi ili u mlađim selekcijama koje su prerasli. Ne želim da dečko izgubi cijelu sezonu jer ga uvodimo stihijski. Uz dužno poštovanje Riletu, on već dugo nije na razini i važniji mi je razvoj dečka iz naše vlastite škole koji ima potencijal postati reprezentativni bek u budućnosti.Daliban

Djecu od 17 godina treba pametno i postepeno uvoditi u seniorski nogomet pažljivim odabirom stepenica.

Dvojna registracija u drugu ligu ili posudba u klub iz donjeg doma prve lige će više donijeti njegovom razvoju nego sjedenje na klupi iza RPG-a i k tome potencijalno bacanje u vatru LP-a u slučaju ozlijede RPG-a.
  • mbzg
    110
    Žalosno je kad ljudi tak govore o igračima kao Mišić, Ristovski pa i taj Špikić. Zadnje tri sezone su nas upravo ti igrači, posebno prva dva vodila do lijepih rezultata. Prvo i osnovno mi nismo city, Real i slično, a i takvi klubovi imaju igrače koji ne igraju na svojim pozicijama i za koje bi čak kvalitativno rekli da ne trebaju igrati u njihovih prvih 11. Realno Dinamo bez Mišića je nezamisliv, ako se taj čovjek zadnje 3 sezone kod apsolutno svih trenera rauba po 50 utakmica godišnje onda je valjda jasno da je ključan. A opet ako mislite da si dinamo može priuštiti takva 2 igrača, to jednostavno nije realno. Inače mišiću je tek 30 godina. Ristovski ima odličnu zamjenu u gabrielu, al ne bi ga mijenjao za ništa, čovjek bu svoje odradio u igri ali i na galamu, takav je bio u Rijeci ( to mu donekle zamjeram, jer je nama navijačima na par tekmi bas hebao sve po spisku). Ali potpuno isto se ponaša u Dinamu i takvih igrača bas treba u ekipi da u buduće jedan Mikic, Pavić rastu. NE se olako rješavati igrača koji donose kvalitete koji nisu ponekad vezane samo na teren i nogometnu igru!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions