• Zagi
    10.3k
    Ja nas uspoređujem sa RBSom. Dok smo mi tu negdje ili jači od njih, ok.
    Pa ako netko iz HNLa bude još jači od toga, svaka čast.
  • Simpatizer
    641
    Mi imamo garantirano 50 godina dominacijevjeko1701

Mi imamo sve potrebne alate da dominiramo idućih nekoliko godina.

Ako se sad kvalificiramo u LP, usudio bih se reći za idućih 5 godina.

Hajduk ima velik budžet, ali čak i kao takav bi u tom slučaju bio skoro pa dvostruko manji od našeg.

Ako je naša uprava iole sposobna mi bi s tim novcima trebali dominirati.

Druga je stvar ako nije
  • Praskaton
    4.4k

Složio bih se s tobom kad tad se mogu poklopit sve te stvari i naša loša sezona.

Gledajuci hajduk od prije 7-8 sezona i ovaj sad meni je to veliki napredak.Stvar je u tome što smo se i mi digli(počevši od Bjeličine ere pa nadalje).
    Dovoljno je pogledat momcadi tada.Nisu imali ni blizu kvalitete Livaje,Pukstasa,Uremovica.
  • don
    13.7k
    nitko ne kaže da je titula garantirana sljedećih 50 godina već da ona ovisi isključivo o nama i o nikome drugome, neovisno koliko je hajduk ili netko treći dobar.
  • Ivdzo11
    7.2k
    Iako sam jako zadovoljan kako dečki rade, naravno da radimo i na pojačanjima, morat ćemo proširiti kadar jer ćemo se s ovim jako teško boriti na tri fronta i igrati utakmice svaka tri dana. Sve su to mladi igrači, jako mlada momčad bez previše iskustva, no igranje u ritmu četvrtak – nedjelja zahtijeva široki roster kojeg mi trenutno nemamo. Sopić
  • San Lorenzo
    19.6k
    Ok onda, ne može nam nitko ništa...svi će se uvijek samouništavati. Mi imamo garantirano 50 godina dominacije. Odličan stav za vođenje klubavjeko1701

Siguran sam da nitko u klubu ne razmišlja na ovakav način.
  • Str1nger Bell
    2.3k
    Jedina šansa tovarima da napune prostoriju trofejima je da uvedu kao u borilačkim sportovima da i poraženi dobije pehar samo manji i srebrni.
  • Ivdzo11
    7.2k
    Ivan Rakitić je blizu prelaska u Hajduk.

Danas je na svojim društvenim mrežama stavio zanimljivu objavu, na kojoj su spakirani kuferi i upitnici.

Eto, već smo pisali da je Rakitić s Hajdukom usmeno sve dogovorio te nemamo što dodati do službene potvrde, pa za sada evo što je objavio...

Blaz Duplančić
  • Georg Koch
    6.3k
    ocito je njihov.
    Transfer i pol'. Za HNL beton.
    Tko to ne prizna i dalje zivi u zabludi da je Spika solidan igrac za Dinamo, Uremovic nije za HNL (prije sluzbenog potpisa za tovare vecina komentara bila je takva) - decko je s pol snage najbolji stoper lige.
    Pongracic nije za Dinamo (ide za 15m sada) itd itd.
    Suma sumarum, top transfer za njih, mi smo i dalje bolji i tako ce i zavrsiti.
    Dobro za ligu da dolaze takva imena.
    Samo fascinantno, nitko kod nas :down:
    Mislim da se odricu milijuna i milijuna, ugovora i slicno.
    Fact.
  • don
    13.7k
    Ivan Rakitić je blizu prelaska u Hajduk.Ivdzo11

može :cool: :up:
  • Dino
    3.8k
    Mislim da se odricu milijuna i milijuna, ugovora i slicno.Georg Koch

Onda su jednostavno retardirani. Da iz stabilnog kluba u kojem imas dobar ugovor odes u klub koji se svake godine bori postat jesenski prvak i pritom u tim godinama riskiras kojekakve ozlijede, pritisak i pad ugleda (objektivno mozes europskoj masi koja te zna samo past u ocima), onda si u kurcu. Mislim da je realnije da lazu kako igraju za kikiriki, dok istovremeno neka postena lova sjeda na racun.
  • Paggini
    54.6k
    decko je s pol snage najbolji stoper lige.Georg Koch

Daj se uozbilji i skini se sa slobodne dalmacije
  • NORTE
    16.6k
    pritisak i pad ugleda (objektivno mozes europskoj masi koja te zna samo past u ocima)Dino
    Kum mu je neki veliki hajdukovac, koji se klaunizira s njihovim šalom po svijetu.
    Perišić je tamo i to je dodatni razlog zašto je odlučio doći k njima.
    Past će u očima samo navijačima rivala.
    Svima će bit posebno drago uzet njima bodove.
  • DiddyGuela
    3.6k

Ili ti zivis u proslosti. Rakitic je rekreativac. Tko je pratio Sevillu prosle sezone znat ce o cemu pricam. Tako su se oni natrpali "rakiticima" u prvom djelu prvenstva pa su plesali oko zone ispadanja. Tek su kasnije malo prodisali sa novim trenerom koji je odstanio tih par zombija.

Ovo kasnije u SA nisam pratio osim sazetaka ali i po tome mozes steci dojam da su mu noge mrtve. On u sebi nema vise od 30ak minuta profi nogometa, pa ni na HNL razini. N.Kalinic je bio u boljem fizickom stanju kada je dolazio pa se ispostavilo da je gotov. Kazem, ako im je OK da ga placaju milju € godisnje za uci sa klupe - onda su dobri.

A da ne pricam o stilu igre koji oni zele igrati pod Gattusom...puno trke,presing,bla bla.
  • Captain America
    20.4k
    Nije li štene Duplančić prvi pustio da je Jurić novi trener Hajduka?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.