• MarK
    815
    Baš ćemo zadržati i Petka i Baturinu i Sucica..Chempers

Ako želimo ostati jaki smijemo prodati samo jednog od njih, kad bih mogao birati rekao bih Baturina.
  • Mihaljević
    11.2k
    Iskreno Mmae i Cordoba i top odrađen prijelazni rok, ako ne bude odlazaka.
  • dinon7
    1.4k

Sve se vise šuška o prodaji Olma. Možda onda ne budemo morali prodavati naše vedete. :chin:
  • Orc123
    10k
    tako je....pricekat i ako se uđe u LP moze se dovest vezni i jos jedno krilo desno...jer Spika je na odlasku.
  • MarK
    815
    hoće li tih 6 milja zadovoljiti potrebe kluba? Ako je proračun 50-60 kako kažu tanko je to...
  • Dudu9
    1.4k
    Dinamu puno ovisi ulazak u LP time bi mogao sačuvati najbolje igrače, neuspjeh značio bi prodaju Baturine ili Sučića
  • sport
    4k
    Lova od mogučeg ulaska u skupine LP će pokriti rezultatski fijasko prošlogodišnjim ispadanjem u konf.ligu plus loše odrađeni prelazni rokovi u periodu bez SD.
  • NitkoBitan
    22.1k
    Nekako navijam za propadanje dolaska Cordobe. Ima osjecaj da ce nam se ukazat prilika za dovodenje novog RPGa.

Ako vi mislite da ce Dinamo pored 1,5-2 milijuna eura jos dovodit jednog kapitalca za istu poziciju onda se bome varate.
  • Dudu9
    1.4k
    Računajte prošle godine prodali Livakovića,Ivanušec,Šutalo dobili postotak od Gvardiol i bili smo u plusu 6mil
  • Orc123
    10k
    ako ode Spika sigueno hoce i pogotovo ako se uđe u LP. Mi prodajom Spike pokrivamo Cordobu. Pred kraj roka oni igraci koji ce izgubiti mjesto u svojim ekipama jacim od dinama ili oni koji jos nisu nasli angazman ce nam onda biti dostupni. Nesto slicno ko RPG na zimu.....

Pa normalno kad si u Europi imao fijasko. Sad vec imas vise nego duplo zagarantirano od eurpe nego prosle godine, a ako se uđe u LP zaradit cemo koliko smo dobili za sve igrace prosle godine.
  • NitkoBitan
    22.1k
    Mi trebamo pravo pojacanje za play-off.

Kad smo doveli nekog kapitalca pred sam kraj prijelaznog roka? Nikad...
  • Dudu9
    1.4k
    nebi baš rekao da 30-35mil koliko LP donosi kad su ta 4 igrača bila više od 40mil
  • Orc123
    10k
    nismo dobili sav novac odjednom i tu odbij postotak koji su dobili agenti i igrac i to ti je tu negdje...
  • scooniepenn
    3.7k

U ovu jednadžbu očito nisi uvrstio 50 igrača na platnom spisku i sve silne preplaćene igrače koji nisu pridonosili ničemu. Samo na balastu i odlasku gore nabrojanih nositelja mi imamo sigurno preko 8 milijuna Eura ušteđeno. Samim time, mi ćemo krajem prijelaznog roka kada se još provjetri svlačionica biti sa svim pojačanjima puno bliže proračunu od 50, nego 60 milja što je ogromna razlika.
  • Crni86
    7.3k
    mislim cak da smo na kraju 2023. bili skoro na 50 milijuna eura.

S ovim dodatnim rezovima sam uvjeren da smo pali ispod 50 milijuna eura. I samim time vjerujem da smo si stvorili prostora da nemoramo npr profati sucica pod mus. I to je ta velika pozitiva racionalizacije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions