• Crni86
    12.7k
    Po meni je jedini problem kada se u istom prijelaznom roku (ili dva uzastopce) proda pola ekipe i to sve redom nositelji igre.IvanS

Zato jer nije bilo planiranja, nije bilo sportskog direktora. Sada kada se sportski sektor malo poslozio, ovakve stvari ne bi smijeli vise vidati.
  • Paggini
    59.4k
    Inače, podsjetnik da Brunina klauzula ističe za 4 dana. :)
  • Dinamouberalles
    238
    Sunjic bi bio pojacanje za Dinamo 100%

Edit: Samo ne znam jel se spominje negdje kao mogucnost da dodje ?
  • Patrick1996
    61
    tesko…ne znamo u kakvom je stanju, nije da je bio najvaznija karika u svom klubu, tak da se to nezna

Po meni je Rog kvalitetniji igrac iako ih se ne moze bas 100% usporedit
  • Peškaman
    7.4k
    Jedino što znam je da nam je potrebno desno krilo do kraja sljedećeg tjedna da se bar koliko-toliko privikne i prođe neki dio priprema.
  • Dinamouberalles
    238
    zasto mislis tesko ?
    Sunjic ko Sunjic , igra uvik isto ovo sto sam popratio .
    Nije napredovao , al nije ni losiji nego je bio . Al barem je iskusniji.
  • vjeko1701
    16.6k
    Šunjić bi kao defazivni pitbull u utakmicama protiv znatno jačih protivnika vjerojatno bio koristan. Sad je pitanje koliko to Dinamu vrijedi i dal je na to on spreman pristati. Ja bi rekao da bi besplatni dolazak uz plaću oko 400k sa bonusima (LP, prvenstvo, kup) bilo vrijedno pokušaja.
  • Dinamouberalles
    238
    Tocno to , u ligi prvaka bi bio pojacanje u odnosu na bulata i halilovica pa makar ulazio s klupe kad treba branit rezultat
  • mali M
    8k
    Po meni je Rog kvalitetniji igracPatrick1996

ma burki mi nemamo šanse poslije zime da zadržimo Roga! Ako će igrati kako je krenuo, pa talijani će doć pješice da ga odnesu na ramenima natrag. A to ti je tak kad se dogovara posudba bez otkupa (ne kažem da je to loše, nego je zato i rizik)
  • Ivdzo11
    7.9k
    Marin Pongračić za 15 milijuna eura iz Leccea će za stalno preseliti u Rennes. Super transfer za apulijski klub i još jedan uspjeh Pantalea Corvina.

Jbt dan :gasp:
  • scooniepenn
    5.1k

Rog nakon isteka posudbe ima ugovor još ravno godinu i pol. Cagliari ga može vratiti i natjerati da odradi ugovor do kraja ili uzeti neki iznos od nas, jer Rog želi ostati u Dinamu. Prisiliti ga da ide negdje gdje će njima financijski odgovarati ne mogu, a držati na silu sezonu i pol nezadovoljnog igrača im baš i nema nekog smisla.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Šunja je igrac koji nama fali,pitbull na def veznom,iz roga kad dodje na 100 posto to bi bila opasna prica, miske ne bi igrao sve tekme,mogao bi odmorit ,vrh bi nam dosao. Nadam se tome ,odlicno sto se ima stav i gard oko Sucica ,ili plati koliko trazimo ili decko ne ide nigdje. Kako je kolega gore rekao za 4 Dana jos jedna ludo vazna i esencijalna pozicija ce biti bar Malo jasnija a to je petkova buducnost. Iako ni tad nista nije sigurno barem je lopata prebacena na nasi stranu i klub odlucuje sta i kako dalje
  • E46
    1.6k
    Ali njima Rog nije zadužio klub pa da ce ga pustit kod nas.
  • Eduardo
    24.9k
    Filip Brekalo i službeno u Reggiani.

• scooniepenn
    5.1k

Što se tiče Petka rekao bih da je od utorka situacija podosta jasna. Ako do tada nitko ne plati 2.5 milje sumnjam da će 1.8 netko bubnuti 5 milja. S druge strane, mi si nakon 20.7. niti ne možemo priuštiti pustiti Petka jer bi bilo neozbiljno prvog napadača dovoditi 2 tjedna prije playoffa Lige prvaka. Samim time, nakon 15.7. će Petko ili potpisati novi ugovor s većim primanjima ili igrati do kraja ugovora pa otići kao slobodan igrač na ljeto. Meni osobno je to za klub bolje nego ga za kikiriki puštati i ugroziti si mogući plasman u Ligu prvaka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.