ne spada da nismo ponudili 2,5 miliona za xy igrača nego 2 i ni centa više (lupam primjer). — don
Znaci oko transfera sucica ako sam dobro razumio clanak iz germanijaka je glasao IO? Tako je cini mi se i kolega sport naveo.
Ako je istina, ovo je nesto sta mi se jako svida i podrzavam. — Crni86
Ako nekome ponudimo 2 milijuna, a on traži 2,6 milijuna i mi odbijemo, tebi je to klošarenje, ali gledaj da je tih 600 000 eura razlike plaća jednog RPG-a ili pola plaće jednog Torrentea — Paggini
Pašalić je 5 milijuna eura, kaže Mišković. Dinamo ne da, recimo, više od 2.5 milijuna. U tom slučaju je Dinamo klošar jer nema te pare — Paggini
I na kraju dana - svaka odluka koju je Marić povukao je zasad bila jako dobra — Paggini
Ne pričam o takvim stvarima, za takve igrače ni ne treba davati toliku svotu i to dobro radi što neki ljudi prije vjerovatno ne bi uradili. Ali ja ti pričam o drugim igračima, onima koji su stvarno pojačanja i za koje je potrebno Platiti a ne davati siću jer eto štedimo (ako) — don
Ne znam na koju foru ti je dobra odluka za posudbu Bulata, jedino ako gledaš interes igrača da bi dobio više minuta, a za sami klub ne. Ali ok poštujem — don
Ali ja ti pričam o drugim igračima, onima koji su stvarno pojačanja i za koje je potrebno Platiti a ne davati siću jer eto štedimo (ako). Nije kraj transfer roka, zato sam i napisao čekati ćemo kraj i nadati se da si ti u pravu. — don
Da prosječni čitaoc zna da ova dva tri novinarska "barda" kaj prate GNK informacije zadnjih godinu dana čupaju s otvorenog navijačkog foruma, zamislili bi se. — emilperska
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.