• don
    14.3k
    pa nego šta nego moje mišljenje, svi mi ovdje pišemo osobna mišljenja i sasvim smo nebitni u klubu.
  • Nemrem igra Dinamo
    3.5k

Facke buraz, sam ti udaraj :strong:
    Nervoza je, jer nije bilo kosti par dana pa se nije ispisao dnevni minimum od 50 stranica na temi :lol:
  • Jos-Optimus
    6.5k
    pa ja i komentiram tvoju usporedbu. Njihova "želja" za odlaskom iz kluba je neusporediva, ak oti to ne vidiš, onda imaš ozbiljan problem. Mislav Oršić je htio probati nešto drugo, dao je Dinamo brutalno puno, stavljati ga u kontekst papka koji je cvilio da zbriše u najgorem mogućem trenutku je, u najmanju ruku, neukusno. Ali eto, ja se pravim pametan
  • Zagi
    10.7k
    Pitaj Ničotu, za njega smo provjereni izvor informacija :rofl:
  • Paggini
    59.4k
    Ne znam na koju foru ti je dobra odluka za posudbu Bulata, jedino ako gledaš interes igrača da bi dobio više minuta, a za sami klub ne. Ali ok poštujemdon

Pa ok, može se ta odluka gledati i kao loša i kao dobra. Možemo ju gledati kao lošu ako smo imali ponude klubova u iznosu od 3.5 milijuna eura za njega, a nismo. Bulat pored ovih igrača ne bi igrao, a plaćali bi mu ugovor, ne vidim točno što je pozitivno u tome...

I na kraju krajeva, ako ga Standard otkupi na kraju iduće sezone, odluka će biti dobra, šta ne. Ako ga ne otkupi, bit će po meni ni dobra ni loša jer se vraća, ali barem nismo godinu dana plaćali njegov ugovor.

Ali činjenica je da nismo imali nijednu konkretnu ponudu za njega, jebiga i Standard se ponudi za posudbu i ti bi kao SD rekao - "neću, neka bude u Dinamu, plaćat ćemo mu ugovor iako nije u Jakirovićevim planovima za iduću sezonu".

Ali ja ti pričam o drugim igračima, onima koji su stvarno pojačanja i za koje je potrebno Platiti a ne davati siću jer eto štedimo (ako). Nije kraj transfer roka, zato sam i napisao čekati ćemo kraj i nadati se da si ti u pravu.don

Pa ja sam dao primjer Pašalića jer je najeklatantniji, možemo staviti i hipotetski nekog izmišljenog Moussa Diombija iz nekog mrtvog Midtyllanda kao isti primjer. Oni traže 4 milijuna, mi ne damo više od 3.4 milijuna. Tebi je to loše, meni je to racionalna transfer politika jer procjena struke je da on ne vrijedi toliko Dinamu.

Volio bih i ja da Marić uđe u rizik (Mierez mokra želja) i vjerojatno ćemo i ući u rizike sredinom i krajem osmog kad bude kraj prijelaznog roka jer će tad biti "daj šta daš" od klubova koji žele iskrcati svoje igrače, ali razumijem ako i do toga ne dođe. Spomenuto je 5, 6 igrača novih, dovedena su dvojica u prvih 11 dana prijelaznog roka, ne vidim razlog panike.
  • emilperska
    11k
    Da prosječni čitaoc zna da ova dva tri novinarska "barda" kaj prate GNK informacije zadnjih godinu dana čupaju s otvorenog navijačkog foruma, zamislili bi se.

Zamišljam novinara hanzar medije i kladioničarskih portala kako uvjeravaju svoje šefove da imaju provjerene izvore informacija, a zapravo sjede u Van Goghu i čitaju Zonu i mole Boga da se jave Haza i ostatak "doušnika".

Sad kad ispadne da je Miro novinar Večernjeg, a Sanjin tportala.. ali dobro..
  • CastAway1986
    3.5k
    A Ivanušec Sunjic Jakic i slični nisu htjeli probati nešto novo , neki napredak u karijeri jaču ligu I bolju zaradu..Ja samo hocu da kazem da su više manje svi koji su napustili klub željeli to i ne vidim razlog da netko nije dobrodošao u klub ako će biti pojacanje..S ovim završavam raspravu s tobom , imaš inbox
  • Zagi
    10.7k
    Da prosječni čitaoc zna da ova dva tri novinarska "barda" kaj prate GNK informacije zadnjih godinu dana čupaju s otvorenog navijačkog foruma, zamislili bi se.emilperska

Znaš kaj. Trebali bi im otvoriti temu za pitanja treneru na presicama.
    Ionako radimo njihov posao umjesto njih, pa da bar dobijemo neke odgovore.

Ova njihova standardizirana pitanja na koje znaš unaprijed standardizirane odgovore ...
  • Eduardo
    24.9k
    Filip Brekalo od 1.7. više nije naš igrač. Karijeru nastavlja u talijanskoj Reggiani, Serie B.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    da, dobra ideja, danas i podcasteri dobivaju akreditacije za pressice.
  • Crni86
    12.7k
    Prema Romanu klauzula za Olma se produzila radi ulaska spanjolske u finale. Novi rok je do kraja iduceg tjedna mislim.

Isto tako pocelo se spominjat da city ozbiljno krece po Olma.
  • Mathiasovi Chageri
    5.7k
    Nekad me čudi bipolarnost ljudi kad se raspravlja o nekoj temi. Kad se pojavila informacija da pratimo krilo iz Championshipa, nemali broj ljudi je izrazio skepsu, govoreći kako veliki klubovi Championship konstantno pretresaju i dovode svakoga tko vrijedi, pa ako ga netko nije već zakapario, da taj igrač nije potencijalno igrač za Dinamo.

S druge strane, svakih par dana se ovdje povlači pitanje dovođenja Šunjića. Već sam par puta rekao kako Šunjić po meni nije opcija za Dinamo, da nije napredovao niti malo otkad je otišao iz Dinama. Dečko se borio za opstanak u drugoj Bundesligi i onda tavorio na dnu Championshipa dok nije ispao u treću ligu, da ne govorim da su ga iz jednog kluba potjerali zbog karakternih problema. Otišao sam bio jednom na neki od foruma navijača Birminghama i čitao kako se ljudi pitaju hoće li nedostaci Šunjića biti vidljivi u trećoj ligi i treba li ga zadržati. Opet ponavljam, njihovi navijači se pitaju treba li Šunjića zadržati za utakmice protiv Exetera, Shrewsburyja i Wycombea.

Na kraju krajeva, ako je Šunjić zaista kvalitetan igrač koji može igrati kvalitetno na višim razinama od druge engleske lige i druge njemačke lige, kako to da ga sad, kad je najbolja prilika za dovesti ga jer je njegov klub ispao u treću ligu, nije uzeo barem neki Coventry, Norwich, Preston ili Hull? Klub iz lige u kojoj je igrao a koji ima ambicije za barem uhvatiti playoff? Kako to da se klubovi iz njegove lige koji su ga gledali dvije godine ne interesiraju za njega?

Ja znam da se romantičarski gleda na Šunjića i na tu njegovu jednu sezonu pod Bjelicom, ali u kojem trenutku ćemo skinuti ružičaste naočale i malo pogledati što je odigrao taj dečko, gdje i kako?
  • IvanS
    347
    ↪Jos-Optimus A Ivanušec Sunjic Jakic i slični nisu htjeli probati nešto novo , neki napredak u karijeri jaču ligu I bolju zaradu..Ja samo hocu da kazem da su više manje svi koji su napustili klub željeli to i ne vidim razlog da netko nije dobrodošao u klub ako će biti pojacanje..S ovim završavam raspravu s tobom , imaš inboxCastAway1986

Dinamo tako radi oduvijek na način da prodaje najbolje igrače, zbog zarade ili zbog toga što igrač želi otići. Tu ne mislim na spomenuta dva/tri igrača već ih je kroz povijest bilo oho ho puno.

Po meni je jedini problem kada se u istom prijelaznom roku (ili dva uzastopce) proda pola ekipe i to sve redom nositelji igre.
    To nam se dogodilo u prošloj godini. U kratkom razdoblju otišli Oršić, Ademi i kada je krenulo ljetos Livi, Šutalo i Ivanušec.
    Sreća pa Bruno iz samo njemu znanih razloga nije otišao, jer nekako mi se čini da sezona ne bi završila kako je završila da je i on otišao.

Nemam problem s tim da se godišnje proda jedan od nositelja igre, ako ostali ostaju i za tog prodanog se ili ima spremna zamjena ili se dovede netko.

Malo sam otišao od teme, ali valjda je jasno što želim reći.
  • mali M
    8k
    ma nisi otišao od teme, najgore je kad u želji za odlaskom spominjemo zasluge. Kenja mi se već od te riječi. Sjećamo se i Modrićevog tužnog pogleda na pučinu sa molića u Zadru kad ga nije Dinamo pustio u Bayern, pa Čorlukine suze na treningu. Apsolutno mi ništa ne znači kad mi odlaze nositelji igre dal su zadužili ili nisu klub. Zapravo je za klub najbitnija sportska politika to što ti kažeš, da se ne dogodi da prodamo 6 nositelja igre u 3 mjeseca.
  • San Lorenzo
    19.9k

Nije ni morao napredovati, ako je ostao na onoj razini na kojoj je bio kad je otišao, dovoljno je dobar da preore pola terena...moja skepsa oko igrača iz Championshipa je bila zbog činjenice da mi tom fantomu neznamo ni ime, ni prezime, ni kolika mu je plaća, ni kolika mu je odšteta...ali bi trebali biti nahajpani jer će kao biti zvijer.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.