Fran Topić free, plaća? — Nemrem igra Dinamo
↪Paggini okej, vratit ćemo se tu na kraju prijelaznog roka pa ćemo vidjeti da li je to bila uspješna politika. Sa uvjetom da pod "uspješna" ne spada da nismo ponudili 2,5 miliona za xy igrača nego 2 i ni centa više (lupam primjer).
Ja se nadam da si ti u pravu :smile: — don
ne spada da nismo ponudili 2,5 miliona za xy igrača nego 2 i ni centa više (lupam primjer). — don
Znaci oko transfera sucica ako sam dobro razumio clanak iz germanijaka je glasao IO? Tako je cini mi se i kolega sport naveo.
Ako je istina, ovo je nesto sta mi se jako svida i podrzavam. — Crni86
Ako nekome ponudimo 2 milijuna, a on traži 2,6 milijuna i mi odbijemo, tebi je to klošarenje, ali gledaj da je tih 600 000 eura razlike plaća jednog RPG-a ili pola plaće jednog Torrentea — Paggini
Pašalić je 5 milijuna eura, kaže Mišković. Dinamo ne da, recimo, više od 2.5 milijuna. U tom slučaju je Dinamo klošar jer nema te pare — Paggini
I na kraju dana - svaka odluka koju je Marić povukao je zasad bila jako dobra — Paggini
Ne pričam o takvim stvarima, za takve igrače ni ne treba davati toliku svotu i to dobro radi što neki ljudi prije vjerovatno ne bi uradili. Ali ja ti pričam o drugim igračima, onima koji su stvarno pojačanja i za koje je potrebno Platiti a ne davati siću jer eto štedimo (ako) — don
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.