• CrouchTomislavgrad
    323
    Jakirova prva utakmica na klupi Dinama protiv Rijeke, a nama krila Marin i Špikić, a u zamjeni Menalo. Nikada neću zaboraviti to...
  • NKDZ86
    4.7k
    Stari moj, odi na transfermakt, free agents, kakvi igrači, vjerujem da bi se našao koji za nas dobar. Samo pitat Mariću ajde
  • DiddyGuela
    3.9k

Posalji mu link, siguran sam da nikad u zivotu nije cuo za transfermarkt. Covjek ce se prosvijetliti.
  • Yovitssa
    904

Polovica tih free agenata su već "kapareni". Samo još nije nigdje evidentirano. Modrić je trenutno free agent, a znamo da ostaje u Madridu...
    Mislim da je i onaj Ounas isto već debelo s jednom nogom u novom klubu. TM savršeno ažurira sve transfere, ali jedino kod free agenata šteka jer ih evidentira tek kad su službeno u klubu, a u biti postoje kojekakvi predugovori ili se igrač jednostavno "obeća" nekom klubu i čeka početak priprema...
  • Orc123
    12.6k
    Siguran sam da do kraja roka dolaze jos minimalno 3 igraca, mozda i 4.....i to ako nitko od prvih 17-18 igraca ne ode. Dolazi sigurno stoper, vezni i krilo....mozda i bek.
  • E46
    1.6k
    Zao mi je da necemo ni pokusat a siguran sam i uvjeren da moze doc. Nepopularno misljenje al cak bi bio ok s tim da Petko ode i dode Pierrot.
  • E46
    1.6k
    Tko je sposoban moze.. najlakse je vec unaprijed trazit izgovore u proslim prijelaznim rokovima za opravdati nesto sto se opravdati ne moze. Pojacanja su nuzna jer je LP nikad bliza, za buducnost kluba je bolje da sad se ulozi i sklopi ekipa i ude u LP, kasnije ce bit lakse. Ako cemo sada ostat na ovom prosjecnom kadru i necemo uc u LP bit cemo u problemima i onda ces jos teze dovodit igrace.
  • Patak
    3.5k
    Jel Dinamo odbio Como ili su pregovori u tijeku?
  • Yovitssa
    904

Piše u tiskanom izdanju SN da je za sad odbijeno, ali je rok do petka. Dakle, još nije gotovo...
  • mali M
    8k
    Tko je sposoban moze..E46

tako je, slažem se s tobom... ako i ne uspije uvijek se može otići na "Load last save" i probat nešto promjeniti, kojeg drugog "elitnog" talenta kupiti ili posrnulo pojačanje iz Citya... U pravu si, oprosti...
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Adam Buksa ,poljski napadac za koga smo bili zainteresirani na osnovu štampe, potpisao za Midtjylland,Danska 4 mil eura. Cisto onak, da vidimo Dinamo je nivo ,i sta mi mozemo ocekivati za par milja onda
  • Olmic
    5.1k
    kaj oni imaju toliko veci proracun od nas?
  • Orc123
    12.6k
    Jbg tesko je da se besplatno potpise ili posudi takav igrac. Ne naleti se svaki dan na RPG-a.... Treba nekad i zavuci ruku u dzep da bi se doveo pravi igrac. Drugi par cipela je ako ostaje Petko pa nam napadac nije neophodan ali npr. Krilo je. Treba vani nac igraca i posteno ga platiti.....
  • Dzoni
    1.7k

Prosle sezone su potrosili 20 mil, pretprosle 13mil. Otprilike 2-2.5x vise nego sto dinamo moze potrositi
  • Pop corn
    8.7k
    Predrag Jurišić u SN tapka u mraku (kao i prethodnih dana). Toliko o tom tekstu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.