• Crni86
    7.3k
    cudio sam se zasto ga mi nismo uzeli za dzabe kada ga je ferencvaros potpisao
  • Jaki991
    243
    Zanima me tko ce biti wing backovi u 3-5-2 sustavu, po meni je za to idealna pozija za ogiwaru, ali gubimo ili njega ili Pjacu u tom sustavu, a s druge strane imamo Rpg-a koji je masina od igraca ali nisam siguran jel dovoljno ofenzivan za tu poziciju, a i ako on igra gubimo to ocekivano pojacanje na desnom krilu… ako nista drugo ove sezone cemo napokon imati bas jaku klupu
  • hardek
    3.8k
    Ne vjerujem da je plan koristit 3-5-2 ove sezone. To je bilo vatrogasno riješenje prošle godine zbog loše selekcije igrača.
  • Jaki991
    243
    samo se nadam da cemo igrati sa jos jednom spicom uz petka, puno smo opasniji tako nego sa njime kao sidrunom
  • Patrick1996
    61
    petko i neki jaki napadac… klasa za LP
  • NitkoBitan
    22.1k
    petko i neki jaki napadac… klasa za LPPatrick1996

Ja bi mozda Hoxhu isprobao u sustavu sa dvije spice. Solidno visok, brz, jak.
  • Patrick1996
    61
    pa da ili hoxha..
    A vidit cemo… po meni prvo moramo rijesit 2 desna krila, 1-2 vezna i 1 stopera obavezno… opcionalno jos i lijevi bek
  • Jaki991
    243
    Čak bi prije išao na novu špicu nego na stopera, cak i ako petko ostane, nekak se nadam da ce Perkovic eksplodirat ove sezone i nametnut se kao drugi stoper
  • Patrick1996
    61
    ako to bude tako ok.. al meni se prosle sezone bas nije svidio kao stoper iskreno… to onda sad stvarno mora napravit skok.. po meni neki iskusni (moze i malo stariji) stoper bi bila super prica (lovren bi bio idealan :D)

Neznam jel teofil jos moze 1 vrhunsku sezonu odigrat
  • Viola
    425
    nemam pojma kako je s njim...Dosti je ozlijeđen ali euro je propustio zbog gužve u vezi.
  • ShanKu
    1.3k
    Perković je bil stoper negdje na kraju sezone na gostovanju, mislim da je Koprivnica u pitanju. Prolazili su pored njega, kao da ga nema :zip: Nadam se, da je to samo zbog tog jer nije dugo igral na toj poziciji...
  • E46
    1.1k
    Pierrot je idealan napadac za nas.. mozemo ga sigurno privuci, ali kako to biva po običaju, sigurno da necemo ni pokusat.
  • Droljo
    11.5k

Zato kaj smo taoci običaja i tradicije.
  • mali M
    6.4k
    Ja mislim da nas ne čeka još puno transfera. Barem pojačanja ne. Rekao bi 1-2 pojačanja. Puno je krivih selekcija i transfera napravljeno prošlih godina i očekivati da u jednom transfer roku ispravimo sve krive Drine mi je nerealno i malo FM-ovski.. neznam, vidjet ćemo
  • emilperska
    7.8k
    Vele SN (tiskano) da se jos nista ne zna za Sučića.
    Da je Dinamo na kraju ipak povukao ručnu, ali da je rok petak..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions