• über alles
    1.9k

Slepi je bio legit za razliku od grka.
  • Orc123
    12.6k
    Ajde ja sam glup, a vi ste pametni pa opet ajmo sa činjenicama.
    Maknimo transfer Olma i Gojaka i na strancima je zarađeno 22 mil eura a potrošeno 17 što je plus od 5 mil eura!

Ajmo sad na domaće dečke i maknimo transfere Broza i Pjace koji su bili naši igrači i samo radi tate Mamića prelaze u Loxu da bi se Loxi kasnije mogle legalno dati pare! pa ajmo maknuti njihove transfere.
    pa iz toga proizlazi da smo bez njihovih transfera uložili 54 mil eura u Hnl povratnike i hnl pojačanja a zaradili 60 mil eura! Zarada 6 mil eura.

Sad mi vrlo jednostavno odgovori jel bolje uložiti 17 mil eura i zaraditi 22 ili je bolje uložiti 54 i zaraditi 60? gdje postoji veći rizik i veći startni ulog?

Neka, ajmo još malo preplaćivati po Hnl!

Bazirati se na vlastitoj štoli koja je dovukla najveće pare Dinamu plus pravi stranci i tu i tamo koji hnl igrac ako se moze kupiti po realnoj cijeni a ne da nas svaki izmuze do kraja i nama umjesto nešto jeftinije uvijek skuplje!
  • Zagi
    10.7k
    Nije bio šljuka ali da je Slepička bio ozbiljni igrač mi je žestoko navlačenje realnosti.
  • Droljo
    18.7k
    Slepi je bio legit za razliku od grka.über alles

Grk je prije dolaska u dinamo zabio 58 golova u 128 utakmica za Panathinaikos. Iz dinama je otišao u celtu vigo. Prevara...
  • Jos-Optimus
    6.5k
    Ja ne govorim da si glup niti da treba preplaćivati HNL, samo sam ukazao na nešto što mi nema logike
  • Jos-Optimus
    6.5k
    Slepi je bio napadač koji nije htio pucati penal u raspucavanju. Hvala, ali ne hvala
  • Dinaminjo
    1.5k
    slepi bi htio pricat s tobom i malo te istuci
  • Orc123
    12.6k
    Ok, možda sam isfrustriran jer neki ne žele čitati i shvatiti kaj pišem tako da sry. Samo iznosim činjenice i sve ovisi iz kojeg kuta gledaš ali ono što je činjenica da ovo preplaćivanje u hnl mora stati. Svaki igrač za kojeg dinamo pošalje upit u hnl izvijesi se cijena od 2m na dalje....to nije normalno i još se sprdavaju s nas ko Miško ili prije ovi iz Osijeka. Da ne spominjem slucaj Cokaj i Sikica.
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Ne znam po koji već put se spominje taj Alireza... Čovjek ima 31 godinu i konstantno je ozlijeđen, prošle sezone je propustio 15 utakmica zbog ozljeda... tri sezone prije toga zbrojeno ukupno 25 utakmica... Znači u zadnje 4 sezone čovjek je propustio 40 utakmica odnosno 10 utakmica po sezoni...

U Feyenoordu ima oko 600 000 eura godišnje, želimo li stvarno Boška poslije Boška?
  • Jaki991
    334
    Vidim da Samorodov igra iskljucivo na lijevoj strani, moguce da prebacujemo Pjacu desno ako on stigne ?

Dobro mi djeluje lik na prvu ovako
  • Izet Hajrović
    5.8k
    i on i Cordoba i Šotiček su igrači od kojih se ne očekuje da budu nositelji igre odmah, nego da čekaju priliku iza pravog kapitalca za kojeg vjerujem da će doći. Znači oni bi trebali biti zamjena za Špikića koji odlazi, a dovest će se pojačanje na tu poziciju, vjerojatno nešto iskusniji igrač.
  • Jaki991
    334
    Ma slazem se, ali na njegovoj poziciji vec imamo “kapitalca” u Pjaci, i odlicnu zamjenu u Hoxhi, zato ne vjerujem da ce se naigrati ako dode, i zato mislim da se razmislja o Pjaci kao desnom krilu u slucaju da dode
  • plavi devet
    569
    prije da se ne razmišlja o Samorodovu nego da se razmišlja o Pjaci na desnom krilu.
  • dinon7
    1.9k
    Prije ću ja zaigrati na desnom krilu nego Pjaca. Sve i jedna njegova kvaliteta bi pala u vodu na desnom krilu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.