Pjaci je u ugovor ugradjeno tih 750.000 Eura odstete. Dakle, placamo ga oko 800.000 Eura po sezoni na 2 godine, s tim iznosom ugradjenim unutra. Zapravo je dosao kao slobodan igrac. — scooniepenn
Mislim da nisi shvatio moj upis, ja nisam rekao da sam ja negativan spram Dinama, nego ti govorim činjenično stanje stvari ljudi oko mene, po komentarima na netu, ali i odazivu na dva ozbiljnija događaja nakon naslova. Na treningu jedva 200 ljudi, na predstavljanju dresa navodno u Maksimiru jedva 500 ljudi, di je u ovo doba godine po inerciji na šetnji 5000 ljudi dnevno. — Haza
Davanje čestog startera od 23 godine za 0 EUR u bankrotirani klub iz Belgije i najavljena prodaja buduceg reprezentativca i vjv startera u smijesnog talijanskog prvoligasa mi ne djeluje obecavajuce. Vidit cemo.. — emilperska
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.