Svaka cast na znanju i strpljivosti koju pokazujes u svakom postu. Uzitak je citati tvoje upise jos od proslog foruma. Svaka tvoja konstruktivna kritika je vrh. Da vas/nas je barem vise ovakvih na ovom forumu. — DiddyGuela
Sucic ce prije ostankom u Dinamu postat igrac od 3-4 milje umjesto 15-20. Prodat i dovest adekvatnu zamjenu. — NitkoBitan
Nije Sucic sad kaj ja znam koliki faktor da bi nas to oslabilo za ulazak u LP. — NitkoBitan
Nije Sucic sad kaj ja znam koliki faktor da bi nas to oslabilo za ulazak u LP.
Kojom logikom bi budući reprezentativac hrvatske koji je iznimno bitan igrač prvaka i koji napreduje - došao sa 10 na 3-4 milijuna?
Nema garancije za ništa, svi smo mislili da ce Bulat proigrat pa na kraju ga dali na posudbu, da će Vidović rasturat pa na kraju rezerva ispao, Šutalo koje je bila sezona povratka, vise manje svi su razočarali osim Sučića ali opet nema garancije da će nastaviti napredovat, jer tako smo mislili da ce i Vidović pa slabo
RB Leipzig, Ajax — NitkoBitan
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.