• Jos-Optimus
    6.5k
    Ne igraju istu poziciju, ni blizu. Onda po tvojoj logici nema veze što je otišao Sučić, imamo Stojkovića i Kačavendu
  • Lynx17
    4.3k
    Da pojasnim jos malo, ako nije jos jasno.

U 4-3-3 ili 4-2-3-1, Sucic je taj koji moze (i igra) taj najpovuceniji u taj 3 ili 2. Vrbancic ipak ne. U buducnosti, tko zna. Ali za sada, ipak ne.
  • Zagi
    10.7k
    Kaj ako recimo....
    Povućeš Vrbu više unatrag (recimo na Sučićevu poziciju), a bliže golu je Baturina/Stojković?

Ne ide? Vrba ne može biti link-up igrač? Zašto?
  • MarK
    978
    Mene najviše smeta što se prodaje igrač koji se zadnji afirmirao, koji ispred sebe ima euro natjecanja, vjv nastupe u repki, koji će napredovati i koji sezonu-dvije (do prodaje) može nositi čitav vezni red, dok igrači koji su duže tu, koji su dosegli svoj limit tipa Špikić ostaju i dalje. Jednostavno nije vrijeme sazrelo za prodaju Sučića. Imam baš feeling da će dvojac u vezi biti Mišić-Ademi, a tu je i Rog i valjda neki junior, gdje ćeš bolje. Ovo može ispraviti jedino dovođenje Čerina i Titrauija za lovu od prodaje Sučića.
  • Lynx17
    4.3k
    Kaj ako recimo....
    Povućeš Vrbu više unatrag (recimo na Sučićevu poziciju), a bliže golu je Baturina/Stojković?

Ne ide? Vrba ne može biti link-up igrač? Zašto?
    Zagi

Ti mislis da bi to stvarno moglo? U Europi? Stvarno?

Vrbancic nije discipliniran za to. I nebi ni to o njega zatrazio. U buducnosti, tko zna. Mozda ce zaista igrati kao ponekad Scholes. Ali za sada on nije za to. On je vise od koristi blizi prema golu. Da zabije/asistira. Naravno da moze i izmedu linije, ali nije ta "smiren" igrac koji ce diktirati igru unazad. Barem ne (zasad) u seniore.
  • GOAT
    3.6k
    dok igrači koji su duže tu, koji su dosegli svoj limit tipa Špikić ostaju i daljeMarK

Da si ti klub iz stranih liga recimo. Iz Dinama bi pokusao dovesti Spikica ili Baturinu? Tko ti je zanimljiviji?
  • Dudu9
    1.9k
    Ajmo malo bit realni prije godinu dana niko nije ni znao ko je Petar Sučić, a kamoli da ce igrat i izborit 1 sastav, i da ćemo ga prodati za 10mil, Dinamova je realnost prodaja igrača jer proračun je 60mil izbrojite koliko imamo sigurnih pa ce sve bit jasno, dovesti Pjacu i ostala pojačanja a nikog prodati je znanstvena fantastika
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Jakica, Misica, pa eto i Ademija prije nego nabrojanih. Po meni je i Jakic otisao prerano. Nemam iluzija da ce Sucic odradit karijeru kao Ademi u Dinamu, al bogami ima on jos prvo Dinamu dat rezultatski i igracki, a tek onda i na tekuci.
  • Maximo
    799
    Kažu da smo blizu potpisivanja kolumbijskog kapitalca na desnom krilu :D
  • Keyser Soze
    14.8k
    Mislim da gospodin iza profila kasni jedno 5 dana s informacijama.
  • Patrick1996
    61
    I ja sam procitao, rijesen je kolumbijac
  • DiddyGuela
    3.8k

Svaka cast na znanju i strpljivosti koju pokazujes u svakom postu. Uzitak je citati tvoje upise jos od proslog foruma. Svaka tvoja konstruktivna kritika je vrh. Da vas/nas je barem vise ovakvih na ovom forumu.
  • MarK
    978
    Da sam Arsenal gledao bih Baturinu, a da sam Konyaspor gledao bih Špikića. Problem Dinama je što ne radi transfere od 1-3 milje na takvim igračima. Rijeka proda Murića, Osijek Hajradinovića, Hajduk Mlakara, Ismajlija, Jurića... Sve redom panjevi i dobiju po dva tri milijuna, a Dinamo takve ne može ni pokloniti. U čemu je stvar?
  • rioda
    9.2k
    U čemu je stvar?MarK

U visokim ugovorima koje imaju u Dinamu. Klub mu neće ponuditi ni isto, kamoli više, a igrač neće ići na manju plaću.
  • GOAT
    3.6k
    a Dinamo takve ne može ni pokloniti. U čemu je stvar?MarK

Vremena trenutno imamo, prvo i osnovno trebamo naci kupca i dogovoriti transfer. Mozemo ga pustiti jedino pred kraj transfer roka kad smo sve opcije potrosili + visoke place koje ovdje imaju..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.