Čovjek na pretpozivu,
mlad, trkačN razbijač, pokazao da zna i driblat, veliki kapacitet pluća, a i de facto je bolji od More i Jakića al zbog reprezentativne hijerarhije ce ovi prije dobit šansu, iako ćemo Broza nema veze u kakvoj je formi gledat do ibera pa taman došo u Borac iz Šamca. — Navijač Dinama
i umjesto da riskiramo dizanjem kredita, prodajemo drugog najperspektivnijeg igrača — GaijiZG
Jednostavno je naš proračun nestabilan za održavanje dosadašnjim načinom poslovanja. Vi bi svi htjeli da ostanu Baturina, Sučić, Petković, Perković i da se još dovedu ozbiljna pojačanja za koja treba platiti ozbiljnu odštetu (Čerin npr.). Ako mislite da je to moguće u ovom trenutku, onda živite u teškoj zabludi. Jedan ozbiljan transfer se mora svakako napraviti i gledajući iz tog kuta podržavam prodaju Sučića ako to znači ostanak Baturine barem do zime.
meni jedino taj transfer ima smisla ako stvarno jesmo u banani financijski i gori — Brusa
Nisam pojma imao da je Como tak bogat klub, valjda mi je nesto promaklo..
Ugl pravit cu se gluh i vjerovat da ovo nije istina — Dinamosaur
Como drži Hartano obiteljski vrijedna 50 milijardi. Fabregas je trener, mislim da je i Thierry Henry manjinski vlasnik ili tako nešto. — Omake
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.