• sport
    4k
    Oprosti,nisam znao da si ovlašten obavještavati kolege sa zone o novostima iz kluba o kojima bi valjda prvi trebali izvjestiti oni koji su za to u klubu ovlašteni.
  • Paggini
    34.5k
    Vi svi ovdje pričate da je ok prodati Sučića jer možemo dovesti igrača koji je trenutno bolji.

Uvjeren sam 100% da će Sučić za godinu, dvije igranja u Dinamu biti višestruko bolji igrač od bilo kojeg koga dovedemo kao zamjenu.

Samo nek se prodaje, pa da se može dovoditi i da može ova tema imati 100 stranica dnevno.
  • skener
    1.4k
    apsolutno sam protiv prodaje sucica, ali zar je stvarno netko mislio da mi mozemo zatvoriti proracun na osnovu nekih usteda na placama, a bez prodaje igraca?
  • Junior77
    2
    Nadam se samo da imaju vec pripremljenu zamjenu za ovako glup potez ....
  • Keyser Soze
    11.7k
    Mi živimo od prodaje, ako je 10 milijuna istinita cifra, prodaji odmah.
  • Jos-Optimus
    3.9k
    Ne, ali ako prodaješ Sučića onda ga ne daješ za 8, ni blizu
  • Papastrumf
    13.7k

Prestani vise pisati sranja. Vec deseti put isto pises. Nije nam nikakva voda do grla. 2 tekme nas dijele od 35 milijuna €, u suprotnom imamo sigurnih “samo” 15.
    Nigdje nam se ne zuri, imamo par igraca u momcadi s cijom prodajom mozemo pokrpati budzet.
    Pun vas je vise k s neutemeljenom negativom.
  • javolimtebejako
    1.7k
    Sučić za 8 milijuna dobar posao? Kome?Mihaljević

Comotu
  • skener
    1.4k

dajes ga za onoliko koliko ti trziste nudi

ja bi isto prije prodao bulata za 8 nego sucica, ali takve ponude nema
  • BBBaranja
    2.9k
    Dobiti 10mil eura za Sučića u ovom trenutku je dobar posao..koliko će on vrijediti za godinu/dvije to mi možemo samo nagađati,nedaj Bože neke veće ozljede i šta će bit onda..kažem prodao bih ga ako će se za te novce dovesti adekvatne zamjene i njemu u za par mjesta što treba popuniti u ekipi..
  • Omake
    5k
    Como drži Hartano obiteljski vrijedna 50 milijardi. Fabregas je trener, mislim da je i Thierry Henry manjinski vlasnik ili tako nešto.
  • GOAT
    1.7k
    Nama je ocito voda do grla, nemam za kiflu kak bi se rekloOlmic

Onda bi se valjda Baturina prodavao za 20+ pa bi se imalo i za burek

Nisam pojma imao da je Como tak bogat klubDinamosaur

Izgleda da ga mogu Comotno priustit
  • Olmic
    3.9k
    kaj onda prodajete decka kaj ce za godinu dana vrijedit duplo, ciganite se sa ponudama, placama. Ovo treba bi rekordni ulazni prijelazni rok..
  • Jaki991
    242
    Ako bi dobili za Sucica+Spika oko 10,11 milja to je odlican potez. Ali jedino ako imamo zamjenu za Sucica u vidu Čerina ili takve klase igraca.

Misicu se moze ponoviti sezona kao prosla gdje je bio pun oscilacija, Vrbancic je zelen jos uvijek i nije mi ista pozicija kao Sucic.

Za ove novce pokrivamo odstetu za odlicnu osmicu i desno krilo, plus rasterecenje budzeta kada odu silni moharamiji, emreliji,štefulji, itd…
  • don
    9.7k
    za igrača koji je odigrao 1 sezonu dobru, po meni dobar transfer. Ako, jedno veliko ako dovedemo pravu zamjenu tipa Čerina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions