• CastAway1986
    3.5k
    Haza je dao sasvim normalan komentar u vezi Špikića i prije i sada..Miro s druge strane ima možda i najprovjerenije informacije ovdje i uvijek kaže nešto prije novinari objave..Mene zanima šta ima.za reci treći vodeći insajder Zone , legenda Sanjin Lego!
  • Captain America
    20.4k
    Traže se i igrači poput Baturine , a proračun se neće sam zatvoriti.Zagi

Globan je rekao u "podcastu" s Bošnirom da imamo sigurnih 35 milijuna ako se plasiramo u LP. Dobili smo značajno pojačane sponzorske ugovore od Favbeta i Castorea. Ulaznice će biti skuplje nego prošle godine. Zaradit će se i na višim cijenama članarina s velikim brojem članova. Ako ne uđemo u LP, razumijem prodaju. Ali dok ni ne znamo protivnika u PO, nikako ne razumijem.

Puno je lakše nadomjestiti Sučića.Zagi

Vidi se po tome koliko dugo smo tražili zamjenu za Jakića kako trkači rastu na drveću.

Vrba u prvu , možda Čerin i jači smo nego sada, a Baturina ostane.Zagi

Opako precjenjuješ Vrbančića. Dečko u Dubravi nije dominirao, a trebao bi upasti u prvih 11 Dinama. Čerin nakon ovakvog EP sigurno neće doći u Dinamo.
  • Fan
    1.2k
    Ako Sučić stvarno ode za npr 9m eura (a bilo bi mi izrazito žao jer je veliki potencijal), onda za te novce treba dopeljat Čerina i npr Selahija, meni u glavi to zvuči kao dobar deal na kraju...
  • Miro Vugrinec
    9.2k
    Ne znam Miro čemu prozivanje, ali ova dva moja posta su iz aviona vidljiviHaza

Isprike kolega, njegujmo dobre odnose
  • Izet Hajrović
    5.8k
    Realno, nekako moramo napuniti blagajnu. Ako je to Sučić, nemam problem s tim. Nadajmo se još transferu Olma, rješavanju viškova za možda neki sitniš i mislim da nemamo potrebe prodavati Baturinu prije zime.
  • Orc123
    12.6k
    Ako stvarno odlazi Sucic onda nam trebaju 2 vezna igraca! Do sad nam trebao 1, a ako ode onda trebaju 2....ne mozes ostati na pozicijama defanzivnog i centralnog veznog na vremesnom kapetanu i nezalijecenom igracu kod kojeg je rizik od ozljeda kako malih tako i velikih ogroman!

Sta bi se desilo u situaciji da nam se nedaj Boze ozlijedi Misic? Tko bi igrao? Jednostavna racunica trebaju nam 2 vezna igraca i ti jod imamo mladog Pavica. Otišao je Bulat, Halil i ako ode Sucic...to su 3 igraca! Znaci minimalno 2 nam trebaju ako zelimo biti neki kurcev relevantni faktor u europi a ne kanta za nabijanje! Mladi ce imat prilike se pokazati ako budemo dominantni u hnl, ovako nece igrat nista ako cemo opet loviti zaostatak!
  • Zagi
    10.7k
    Opako precjenjuješ Vrbančića. Dečko u Dubravi nije dominirao, a trebao bi upasti u prvih 11 Dinama.Captain America

To možete pisati još sada, nakon priprema će biti druga pjesma.
    Pazi kaj ti kažem.
  • Gringo
    372
    Nadam se da Sučić nema neku klauzulu u ugovoru tipa da mu od transfera ide 30%
  • Ludovic IX
    9.2k
    Misic, rog, baturina, Vrba. Najviše minuta će bit na njima. Ademi, Pavic i još jedan i to je to. Ne treba trpat 10 igrača u vezu.

Kladim se da je rog taj kojeg jakir vidi u prvih 11. I onda su zaključili da mogu sucica prodat.

Sve je ovo nagadjanje
  • Orc123
    12.6k
    Vrba ce dijeliti minute s Baturinom i Stojkom, vecinom u hnl....
  • scooniepenn
    5.1k
    Imaj u vidu da Rog tek treba u kontinuitetu pokazati kako je fizički u stanju ispratiti veliku minutažu plus je on na posudbi samo do zime. Nakon toga, nije sve na nama i u zimu možeš ostati bez njega. Iskreno, bilo bi odlično da Rog bude zdrav i odigra svaku 2. utakmicu do zime. To bih istog časa potpisao.
  • CrouchTomislavgrad
    323
    Brodić za 8 milja u Udinese.
  • hardek
    5.2k
    Ljudi ne kuže kako je teško otići u drugoligaški klub i "dominirat". Kao prvo u Dinamu od valjda 7. godine života igraš napadački i uvijek si okružen ponajboljim igračima iz svoje dobi. Navikao si igrat na posjed i znaš šta tko od tvojih suigrača radi na terenu.

Onda odeš za vikend odigrat tekmu za drugoligaša ne poznaješ suigrače i njihove navike, igra se uglavnom tranzicijski nogomet po lošim terenima. To je glavni razlog zašto mi želimo pronaći klub partner, da svi naši mladi igrači imaju u drugom klubu/ligi/državi isti poligon, iste trenere i navike kao što imaju u Dinamu.
  • Tongo Doumbia
    6.8k
    Ne znam, nisam nekakva gatara niti ulazim u reone struke, ali ovaj potez mi baš nije jasan, ako je istinit naravno.

Okej, nagađa se, možda imamo zamjenu. Ali konteksti te zamjene se uglavnom vrte oko igrača koji imaju 24 ili 25 godina, za njih se mora istovariti odšteta, a prodat ih za 2-3 godine nećeš moći, jedino ispod cijene za koju si ih kupio.

O Sučićevim sposobnostima ne bih, o njemu govori činjenica da je prošle godine igrao u Zrinjskom za par tisuća eura, a da je u godinu dana uspio biti nezamjenjivi član prvih jedanaest Dinama, te ozbiljno kotirati u krugu reprezentacije kakva je Hrvatska. Dakle, njegov napredak je enorman.

Za one koji ne vide, nikada ni neće vidjeti. Takvi igrači se zapravo i ne primjete na takav način. Ne provlači loptu kroz noge, ne ide driblati 1 na 1, ali izvadi ga iz ove, ionako fizičko-motorički potkapacitirane momčadi, vidjet ćeš rezultat.

Sučić može nastaviti ovim tempom i dogodine ide u ozbiljan klub za 12+ milijuna eura. Odgovorno to tvrdim.
  • Captain America
    20.4k
    To možete pisati još sada, nakon priprema će biti druga pjesma.Zagi

Nadam se da si u pravu.

Kladim se da je rog taj kojeg jakir vidi u prvih 11.Ludovic IX

Tu ima jedan problem. Predsjednik Cagliarija je već najavio da jedva čeka njegov povratak u 1. mjesecu. Uzmi u obzir i da će biti sitnih ozljedica kao i kod Stojkovića i nama trebaju 2 vezna igrača kako je napisao @Orc123.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.