• Zagi
    9k
    To je tvoje mišljenje. Imaš pravo na njega koliko god bilo krivo :joke:
    Po meni je Vrba klasa iznad i to će vrlo brzo pokazati.
  • Laugreano
    3k
    Pa napisao je da nismo doveli zamjenu za tu poziciju
  • cibona
    4.2k
    Treba odmah reagirati i pokušati dovesti Čerina, ali ovoga puta poslati realnu ponudu, a to je 4 milje i više.

Mi trenutno nemamo zamjenu za Sučića. Na ademija ne računam, on je gotov, a uostalom za vrijeme utakmice igra sve osim svoje prirodne pozicije.
  • scooniepenn
    3.7k

Volio bih da ti jedini ovdje budeš u pravu, ali malo je izvjesno. :smile:
  • CastAway1986
    2.4k
    Haza je dao sasvim normalan komentar u vezi Špikića i prije i sada..Miro s druge strane ima možda i najprovjerenije informacije ovdje i uvijek kaže nešto prije novinari objave..Mene zanima šta ima.za reci treći vodeći insajder Zone , legenda Sanjin Lego!
  • Captain America
    19.3k
    Traže se i igrači poput Baturine , a proračun se neće sam zatvoriti.Zagi

Globan je rekao u "podcastu" s Bošnirom da imamo sigurnih 35 milijuna ako se plasiramo u LP. Dobili smo značajno pojačane sponzorske ugovore od Favbeta i Castorea. Ulaznice će biti skuplje nego prošle godine. Zaradit će se i na višim cijenama članarina s velikim brojem članova. Ako ne uđemo u LP, razumijem prodaju. Ali dok ni ne znamo protivnika u PO, nikako ne razumijem.

Puno je lakše nadomjestiti Sučića.Zagi

Vidi se po tome koliko dugo smo tražili zamjenu za Jakića kako trkači rastu na drveću.

Vrba u prvu , možda Čerin i jači smo nego sada, a Baturina ostane.Zagi

Opako precjenjuješ Vrbančića. Dečko u Dubravi nije dominirao, a trebao bi upasti u prvih 11 Dinama. Čerin nakon ovakvog EP sigurno neće doći u Dinamo.
  • blubach
    722
    Ako Sučić stvarno ode za npr 9m eura (a bilo bi mi izrazito žao jer je veliki potencijal), onda za te novce treba dopeljat Čerina i npr Selahija, meni u glavi to zvuči kao dobar deal na kraju...
  • Miro Vugrinec
    6.8k
    Ne znam Miro čemu prozivanje, ali ova dva moja posta su iz aviona vidljiviHaza

Isprike kolega, njegujmo dobre odnose
  • Izet Hajrović
    3.5k
    Realno, nekako moramo napuniti blagajnu. Ako je to Sučić, nemam problem s tim. Nadajmo se još transferu Olma, rješavanju viškova za možda neki sitniš i mislim da nemamo potrebe prodavati Baturinu prije zime.
  • Orc123
    10k
    Ako stvarno odlazi Sucic onda nam trebaju 2 vezna igraca! Do sad nam trebao 1, a ako ode onda trebaju 2....ne mozes ostati na pozicijama defanzivnog i centralnog veznog na vremesnom kapetanu i nezalijecenom igracu kod kojeg je rizik od ozljeda kako malih tako i velikih ogroman!

Sta bi se desilo u situaciji da nam se nedaj Boze ozlijedi Misic? Tko bi igrao? Jednostavna racunica trebaju nam 2 vezna igraca i ti jod imamo mladog Pavica. Otišao je Bulat, Halil i ako ode Sucic...to su 3 igraca! Znaci minimalno 2 nam trebaju ako zelimo biti neki kurcev relevantni faktor u europi a ne kanta za nabijanje! Mladi ce imat prilike se pokazati ako budemo dominantni u hnl, ovako nece igrat nista ako cemo opet loviti zaostatak!
  • Zagi
    9k
    Opako precjenjuješ Vrbančića. Dečko u Dubravi nije dominirao, a trebao bi upasti u prvih 11 Dinama.Captain America

To možete pisati još sada, nakon priprema će biti druga pjesma.
    Pazi kaj ti kažem.
  • Gringo
    274
    Nadam se da Sučić nema neku klauzulu u ugovoru tipa da mu od transfera ide 30%
  • Ludovic IX
    7.7k
    Misic, rog, baturina, Vrba. Najviše minuta će bit na njima. Ademi, Pavic i još jedan i to je to. Ne treba trpat 10 igrača u vezu.

Kladim se da je rog taj kojeg jakir vidi u prvih 11. I onda su zaključili da mogu sucica prodat.

Sve je ovo nagadjanje
  • Orc123
    10k
    Vrba ce dijeliti minute s Baturinom i Stojkom, vecinom u hnl....
  • scooniepenn
    3.7k
    Imaj u vidu da Rog tek treba u kontinuitetu pokazati kako je fizički u stanju ispratiti veliku minutažu plus je on na posudbi samo do zime. Nakon toga, nije sve na nama i u zimu možeš ostati bez njega. Iskreno, bilo bi odlično da Rog bude zdrav i odigra svaku 2. utakmicu do zime. To bih istog časa potpisao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions