• GOAT
    3.6k
    mali fruk i terijera Selahija koji je 2 koplja iznad Sucica.građanin

Prekini trolat.

Jedino ako netko nije RPG-a prepoznao, pa poslao neku ludu ponudu.Str1nger Bell

Ili on ili Sucic. Ne vidim tko bi jos moga ici za blizu 10 mil
  • Keyser Soze
    14.8k
    Ja sam jučer čuo da Sučića žele Talijani i to za 10ak milijuna eura tako da vjerujem da se o tom radi.
  • CastAway1986
    3.5k
    slažem se! Jako mi je žao igrača , bio sam njegov zagovornik dok je igrao u Serie A i jako sretan kad smo ga doveli..Šteta nesretne oranice u Šibeniku nakon ozljede je potonuo i fizički i psihički..Nadam se da će formu donekle povratiti u Belgiji i želim mu svu sreću u nastavku karijere..
  • Time
    1.3k
    Sucicevi menaderi su braca Dzidic,Mamicevi ponajbolji prijatelji...tako da je sve moguce.
  • rioda
    9.2k
    Nevistić nije, pa doveli smo dva golmana, napisao je da na tu poziciju nismo doveli nikog.
  • Kaktus Car
    1k
    imaš okosnicu momčadi koja je igrala uvjerljivo najbolji nogomet prošle sezone i to ne dio sezone, već cijelu sezonugrađanin

Daj odgovori na 2 pitanja:

1. Koliko je puta ta "momčad koja je igrala uvjerljivo najbolji nogomet prošle sezone" te prošle sezone igrala protiv Dinama?

2. Koliko puta su pobjedili?
  • Mr Anderson
    12.9k
    Sucicevi menaderi su braca Dzidic,Mamicevi ponajbolji prijatelji...tako da je sve moguce.Time

Da su ne znam kakvi prijatelji, kakve to veze ima? Sve ovisi o nama, dečko ima važeći ugovor.
  • Praskaton
    4.4k
    Prodaja Sucica bi bas bio uzasan potez.Baturinu,Perkovica i Sucica moramo zadrzat jos ovu sezonu..Sigurno ce vrijediti vise na kraju a i igracki ce nam valjati puno.

Ne vjerujem u tu pricu iskreno.U nekim proslim vremenima možda al sad kad su tu ljudi kojima je cilj bolji Dinamo nema straha.Sigurno su svjesni da rasprodajom nece nista postić,pa makar bili u neznam kako losoj financijskoj situaciji
  • Ludovic IX
    9.2k
    ako prodaju sucica, mozda otkupljujemo roga za neku siću i vjerojatno očekuju od Vrbe da eksplodira ove sezone..

i sam mišljenja da Sučić nije ekstra potencijal. jedan zahvalan igrač ali ne bi bio nikad zvijezda. i ako ga ne prodamo sad dok je još relativno mald i potencijal, necemo ga ni prodat.

ja ga nebi prodao jer meni lova ne igra ulogu ali očito klubu igra
  • građanin
    76

ma oke, jasno je svima ko dan da su završili drugi i da nisu dobili dinamo niti jednu utakmicu, ali govorim o tome da su kao pojedinci sigurno dobri i da bi Selahi i Pašalić na trenutni kadar dinama sigurno igrali u prvoj.

nikakvo trolanje ili ništa slično, budimo realno, Pašalić ili Špikić? nemojte me zaj... Opce je apsourdna usporedba. Što se tiče Špikića, sve najbolje o njemu, ali realno, za bilo koji ozbiljniji rezultat, nije kalibar ni blizu za dinamo.
  • Zagi
    10.7k
    Traže se i igrači poput Baturine , a proračun se neće sam zatvoriti.
    Puno je lakše nadomjestiti Sučića.

Vrba u prvu , možda Čerin i jači smo nego sada, a Baturina ostane.
    Win-win
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Ajmo ocjenjivat igrače prema tome kako igraju, a ne jesu li nas pobijedili ili ne... Deni Jurić i Bočkaj su također ostvarivali pobjede protiv nas, čak i postizali golove...
  • Laugreano
    4.5k
    Ako ode Sucic za 8-9, dođe AGČ za 4,to je po meni super.
  • Jurki
    18.5k
    Ne kuzim kaj je s nekim ljudima?
    Koji sport ti ljudi prate?
    I ako prate nogomet trebali bi znati da ne smijemo/ ne mozemo dopeljati 3 popune za 10 milja eura.
    Zakaj je svaki jebeni prijelazni rok tolka opcinjenost igracima Rijeke i iz kojeg jebenog razloga pol foruma svrsava na igrace kojima je Miskovic poslodavac?
  • Schpatz
    761
    Zakaj bi morao biti cak i Sucic? Moj pik je Misic. Kad se vec igramo pogodi tko.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.