• Boycie
    4.4k
    po ovim cevapima koji drze dres, na tragu smo starije osobe.
  • IstinaZaDinamo
    2.8k
    Tko god je pustio slike treba biti adekvatno "nagradjen". Kazete izlaze slike i drugih klubova, jesu ali ne slikano na podu ili dok netko drzi dres, nego vecinom od strane marketinga i slicno.

Nisam citao sve komentare, zanima me je li tko popljuvao Zajeca i ostale nove ljude i za ovo kao sto su popljuvali za stadion turu?
  • Noel
    25.5k
    Kriminalan dres. Ovo izgleda kao dresovi s placa. Doslovno. Sa čime smo mi to dobili personalizirane dresove koje je obećano kod ugovora? Kakve veze imaju pruge u koso sa Dinamom? Kaje ovo? Dio stare uprave koji je odabrao ove dresove u zatvor treba zbog ovog. Plave zebre jebote.
  • Eduardo
    30.9k
    bude ga @Majki2111 prepoznao na predstavljanju. Samo da prije toga stigne obaviti analizu slike da otkrije na koji su način njegovani nokti i ruke.
  • IstinaZaDinamo
    2.8k
    Sa čime smo mi to dobili personalizirane dresove koje je obećano kod ugovora? Kakve veze imaju pruge u koso sa Dinamom? — Noel

Sta si tocno ocekivao? Katedralu? Siluetu Maksimira? Personalizirani dres znaci da nitko nema isti, a ne da imamo neke crteze po njemu i slicno.
  • Bruh
    1.3k
    Samo šteta kaj je trend naljepljenih i malih grbova a ne onih ogromnih kao na francuskom dresu ove godine i na ful starim dinamovim
  • Noel
    25.5k

Sigurno nisam očekivao da ću drukat po novom za plave zebre. Pogle dresove castorea od Leverkusena ili Seville.. Velika je razlika.
  • San Lorenzo
    24.5k
    Jednostavno ne vidim svrhu ovih pruga, da je običan čisto plavi bez ikakvih uzoraka bi već bilo puno bolje.
  • NitkoBitan
    39.9k
    Sa čime smo mi to dobili personalizirane dresove koje je obećano kod ugovora? — Noel

Treci bi trebao bit personaliziran sa specificnim motivima.
  • Nolifer
    15.8k
    Jednostavno ne vidim svrhu ovih pruga, da je običan čisto plavi bez ikakvih uzoraka bi već bilo puno bolje. — San Lorenzo

To the point :clap: :up:
  • miro
    10.2k
    1.dres mi je top, baš mi se dopada
  • Daliban
    4.1k
    Trebali su pomaknut predstavljanje u 9 da ih predstave po mraku.
  • Maxx
    2
    Postoji li slika 3.dresa, kad vec sve izlazi van
  • db-izbjeglica
    22.3k
    Jednostavno ne vidim svrhu ovih pruga, da je običan čisto plavi bez ikakvih uzoraka bi već bilo puno bolje. — San Lorenzo

svi dresovi castorea za ovu sezonu imaju nekakav uzorak po sebi...

ekipa spominje sevillu i leverkusen

ima uzorak

slika.png

ima uzorak

slika.png
  • Pop corn
    8.9k
    Samo šteta kaj je trend naljepljenih i malih grbova a ne onih ogromnih kao na francuskom dresu ove godine i na ful starim dinamovim — Bruh

Točno je propisano koliki grb smije biti po pravilima UEFA-e
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.