• Zagi
    19.2k
    Nego tko je?
    Špika je baš uvjerljivo najgori igrač već godinama.
  • Patak
    3.5k
    Da ako ćemo pretjerivati. Bilo je valjda 30 gorih igrača Dinama od kad Špika igra u Dinamu. Prošao je 5-6 trenera koji su ozbiljno računali s njim ali forumska struka zna volje. Propali bi ko žeton da se u Dinamu ozbiljno ravnaju prema forumskom mišljenju, prvo od smjene Jakirovića u kritičnim trenucima pa na dalje.

Špika kreće u prvih 11, nema boljega, niti se netko bolji planira dovesti i siguran sam da tako razmišljaju u Dinamu. Ako i dođe Šotiček bit će mu zamjena.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    nije bio problem u Loksi, s njima smo se lagano dogovorili ako je vjerovati medijima, problem je u trkaćoj kokoši tako da se nemamo što opet dogovarati s Loksom.
  • emilperska
    18.9k
    Ma to je (nadam se) laž..
    Nijedno HNL pojacanje ovaj rok, nijedno!

Nek se teraju u krasni kurac svi redom i prodaju igrace u Basel, boli nas kurac..
  • Jurki
    27.9k
    Nijedno HNL pojacanje ovaj rok, nijedno! — emilperska

Da tak napravimo par prijelaznih rokova.. da vidis kak bi se sa svima dalo dogovoriti.
    Dinamo ima para.. pa kaj onda nek oni kupuju nasu skart robu i pune budget.
    Kaj smo mi sve preplatili.. Bogu za plakati.
  • Patak
    3.5k
    Uz nedostatak neke ozbiljnije skautske mreže bilo gdje u Europi ili svijetu, HNL nam je najsigurnija za pojačanja. Liga je ozbiljna i postaje sve ozbiljnija, sve te igrače možemo pratiti iz tjedna u tjedan i o njima se može steći puno bolje i ozbiljnije mišljenje nego o bilo kojem igraču iz bilo koje druge lige.

Npr. Šotiček ili Cordoba? Može i jedan i drugi ali prvog smo svi gledali "milijun" puta i točno znaš što od njega možeš očekivati dok je drugi veliki upitnik. Ne govorim tu o cijenama i ucjenama jer se u to ne razumijem, ali valjda postoje neke klauzule o daljnjoj prodaji gdje bi svi bili zadovoljni jer Dinamo ipak ima veće mogućnosti prodaje svojih igrača vani od bilo kojeg drugog kluba u HNL-u. Pa i sam Dinamo tako radi kad prodaje svoje najbolje igrače, npr. Gvardiola ili Olma jer zna da RB Leipzig može za više prodati igrača nego Dinamo pa se tako financiramo i čekamo ozbiljne novce od Olma kad ga RB Leipzig proda negdje i kad je prodao Gvardiola.
  • vjeko1701
    30.3k
    Bilo je valjda 30 gorih igrača Dinama od kad Špika igra u Dinamu. — Patak

Ako mi nabrojiš 30 igrača gorih od Špikića koji su u prvoj ekipi odigrali barem 1 minutu u zadnje tri sezone, više nikad neću napisati ništa loše o njemu i njegovoj igri/doprinosu.
  • Hrc-Vg
    1.5k

Potpis na ovo. Rile je ugušio Kaneka, u napadu ne daje ništa, maltretira suigrače, a njegov učinak je mizeran.
    Ni on ni Ademi nemaju kaj tražiti blizu prve momčadi. Nadam se da ni jednom ni drugom neće produžiti ugovore.
  • SAS1987
    20.9k
    Prošao je 5-6 trenera koji su ozbiljno računali s njim ali forumska struka zna volje. Propali bi ko žeton da se u Dinamu ozbiljno ravnaju prema forumskom mišljenju — Patak

Mi smo još na forumu, a gdje su oni? :lol:
  • Fan
    2.9k
    Ako bi Mišić stvarno otišao za 3m eura, bi li imalo smisla ići po Čerina za 6-7? I dal bi to bilo nešto realno?
  • ZgDLions
    2k

Ademi još ima volje i siline u igri i kao zaslužni igrač i kapetan ima mjesta u rotaciji.
    Nismo mi baš tako popunjeni niti imamo love da sad sve zamijenimo.
    Rile mi je već rubni.
  • Orc123
    17.5k
    Mislim da bi bio veliki minus bilo kakvo daljenje pregovranje sa Soticekom! Samo bi pokazali da ne drzimo do svoje rijeci i da nas tako svaki puta i drugi igraci iz hnl mogu ucjenjivati! Da Soticek ima bolju ponudu on bi vec otisao. Sve su to price za malu djecu i ja se nadam da smo se konacno opametili.

Da sad dovedemo tako iz vana talenta i da jedan prijelazni rok ne iskrcavamo pare u hnl zamislili binse oni svi po redu. Ovako cemo samo pokazati da smo slabi i da mi vise trebamo njih, a ne oni nas pa ce nas nastaviti vuci za nos kao i do sad......od mene bi to bio veliki minus za Marica i drustvo.....nevezano je ovo za Cordobu..uopce nije bitno koga cemo dovesti ali kad se das nekome ucjenjivati onda svaki sljedeci dogovor je jos tezi i tezi....

Sjetit cete se kako smo prije pregovarali s loxom, kako smo imali prednost pred svima, a sada moramo platiti vise da bi nam prodali. Ista stvar je i s Rijekom, Istrom......za to sve smo si sami krivi jer smo se tako postavili.
  • E46
    2.1k
    S ovim stavom i tvojim razmišljanjem o Spikicu da ce bit starter i da tako isto misli struka bit ce cetvrti u hnlu ove godine a u europi necemo grupu proc.
  • Eduardo
    31k
    Ako bi Mišić stvarno otišao za 3m eura, bi li imalo smisla ići po Čerina za 6-7? I dal bi to bilo nešto realno? — blubach

6-7M€ značilo bi najveći ulazni transfer u povijesti kluba, a to ti govori da nema ništa od toga.
  • E46
    2.1k
    Nadam se da ce klub ako ima ambicija igrati LP sto vise u iducim godinama poceti prelaziti taj famozni prag od 5 milijuna eura za transfere uz naravno aktivaciju navijaca da bude pun stadion sve utakmice Europe, da bude sto vise posjete u HNL, da se kupuje clanske itd i naravno da klub ide prema naprijed a ne da stagnira za ostalima, mozda sad u ovom nekom prijelaznom razdoblju gdje financije nisu stabilne ne moze platiti toliko za igraca, ali dok se sve stabilizira i bude neke vece prodaje tipa Baturina uz smanjen platni budget ne vidim razloga da ne probijemo taj prag odstete od 5m i place od 1m.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.