• Eduardo
    24.9k
    Ako bi Mišić stvarno otišao za 3m eura, bi li imalo smisla ići po Čerina za 6-7? I dal bi to bilo nešto realno?blubach

6-7M€ značilo bi najveći ulazni transfer u povijesti kluba, a to ti govori da nema ništa od toga.
  • E46
    1.6k
    Nadam se da ce klub ako ima ambicija igrati LP sto vise u iducim godinama poceti prelaziti taj famozni prag od 5 milijuna eura za transfere uz naravno aktivaciju navijaca da bude pun stadion sve utakmice Europe, da bude sto vise posjete u HNL, da se kupuje clanske itd i naravno da klub ide prema naprijed a ne da stagnira za ostalima, mozda sad u ovom nekom prijelaznom razdoblju gdje financije nisu stabilne ne moze platiti toliko za igraca, ali dok se sve stabilizira i bude neke vece prodaje tipa Baturina uz smanjen platni budget ne vidim razloga da ne probijemo taj prag odstete od 5m i place od 1m.
  • Patrick1996
    61
    evo kao da si mene pitao sta da napises :) tocno tako
  • FrodoJePurger
    377
    Čudim se kako danas još nije bilo ponovne rasprave oko Pašalića :lol:
  • Nogo
    8.4k
    Živković na posudbi u Loksi.
    Nije se trebao ni vraćati nazad.

Volio bih da se riješe uskoro statusi Emrelija, Bočkaja, Jurića, Stefulja i Mohe.
    Znam da ovo nije football manager ali opet Marić će sigurno napraviti dobar posao.
  • CastAway1986
    3.5k
    majstore moj već vidim šta će se na kraju dogoditi , Šotiček dolazi a Cordoba medijska izmišljotina..
    Muka mi je više od preplaćivanja igrača iz HNL-A koji za Europu nisu prevaga a od vana valjda možemo potpisati samo one koji su slobodni :smirk:
  • Nolifer
    11.9k
    rukavina vjerojatno u rijeku na posudbuCrni86

Opet im se ide u susret, jel to dio deala za Pašalića ili?
  • Orc123
    12.6k
    pricaj mi.....sve si reko. Iskreno se nadam da su Maric i Zajec pametniji, ali ako opet ponove gluposti koje smo radili prije dajem veliki minus! Vidjet cemo....ja sam reko za Soticeka da ce u najboljem slucaju zavrsiti ko Bulat, realno ko Spikic, a bojim se da postoji vjerojatnost da zavrsi ko Menalo! On po nicem nije bolji od Rukavine osim sto ima kontinuitet i drugaciji tip igraca. Rukavina je igrac koji voli igrati 1 na 1, dribler jos u nastajanju a Soticek zna uci u zavrsnicu ali igrac u nicem moje top.....ovo kaj nam rade u hnl je sramota.....ali sami si bili krivi.
  • austrijanac
    7.5k
    Ocigledno kolumbijac skup pa opet Šotiček.
    Vidjet cemo.
  • dzg717
    1.2k
    Dat Soticeku sto zeli i dovest ga
  • Orc123
    12.6k
    i u napad onda na LP sa Spikom na desnom krilu .. ajmoo
  • dzg717
    1.2k
    mi ni trenera za LP nemamo al dobro ne bih sad o tome
  • Facke
    6.3k
    Prelazni rok jos traja. Ima dosta vremena. Cemu hejtate saki dan na ove teme? Dopelali bume koga me mogli. Vec mi ta negativnost na zivce ide. Pa dejte pricekajte male.
    Jbg nemreme nazalost kesirati 10 miljona za dense krile.
  • KristijanHR
    171
    Ovo vec sve lagano prelazi u kokosinjac, cast izuzecima/senatorima...ko bi svima ugodio, jednom ne pase jedno, drugom drugo i tako u krug, pojedinci ko djeca(mozda i jesu)...sta je tu je, sudit cemo na kraju prijelaznog roka te na zimu...
  • Orc123
    12.6k
    ovo nije negativnost, niti nitko ne trazi da se iskesira 10mil eura! Ali decko koji po nicem nije pojacanje, ponudis mu stvarno dobar ugovor, on to odbije a kune se da zeli samo u Dinamo!? Igrac koji prosao La Ligu, tamo igrao dolazi u free transferu, znaci moze isposlovati jebacke uvjete on prihvati malo veci ugovor! Tko je onda tu lud??

I mi onda nakon svega opet ulazimo u nekakve dogovore i pregovore, naravno ako je istina da smo se ponovno aktivirali? Nitko ne siri negativu, nitko ne sere za sad na ovoj temi samo da se pise bezveze nego opravdano smo zabrinuti i tjt. Nitko ne pljuje ni po Dinamo, ni po Maricu, ni po Zajecu vec jednostavno bilo bi mi zao da nas svaka susa vuce za nos. Nije to prvi primjer. Isto tako jel vidis kakve se nebulozne cifre spominju za kojeg god igraca pokazemo mi interes u HNL? Sjeti se Cokaja, Miereza, Pasalica, Frigana, Belje, Bakrara.....pa zar fakat nam to treba?

Ovo nije negativa vec raspravljamo konstruktivno i argumentirano....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.