• Daliban
    4.1k
    Anderson je ikona. Nikad neću zaboraviti onaj crveni karton.
  • NKDZ86
    2.6k
    U raketu iz kolumbije malo sumnjam jer je 1,5 mil e prejeftino za neku raketu i dobrog igrača, ti ispod 3mil e teško mozes dobit pojačanje realno...
  • Patak
    3k
    Bilo bi još bolje da je Marić član zone i da prati Scout službu ovdje, to je sve što mu treba za posao.
  • Daliban
    4.1k
    Jedno je sigurno - Zona ima širu skautsku službu od Dinama.
  • hardek
    3.8k
    Kolumbija, Čile, Urugvaj, Venezuela iz tih zemalja se mogu dovesti solidni potencijali za 2-3 milje eura. Brazil i Argentina su zemlje iz kojih je jako teško dovoditi igrače jer svi češljaju tamo već dugi niz godina a i te dvije države i općenito izbacuju ogroman broj odličnih igrača.

Kažem teško ali nije nemoguće što se vidi na primjeru Ludogoreca pa čak i onog Šerifa ali treba imati dobre agente tamo koji će ti nuditi igrače za tvoje tržište.
  • Fabercaster
    17
    Kupi ga na Manageru i gleda kak se razvija par sezona pa onda odluči hoće poslat ponudu :sweat:
  • Tried'nTested
    9
    venezuela je zajebana jer je standard lige uzas i država baš uqurcu, ali xčile ima dobru mladu generaciju , argentina klasika, Kolumbija je jeftina, mexico uvijek ima ofenzivne kvalitete
  • hardek
    3.8k
    Ma čisto sam napisao kako stvari stoje otprilike. Što se Meksika tiče to je istina, ali bome ni oni nisu baš jeftini
  • NB86
    15.4k
    Dudu ima neku agenciju u brazilu, treba preko njega naci kontakte i probat i s brazilom, dize im se liga navodno a mi smo stvarno savršena stepenica za europski nogomet.
  • rioda
    6.3k
    Sve je to okej s tim Kolumbijcem, ali njemu treba određen period aklimatizacije. Nama treba instant pojačanje na desnom krilu
  • Patak
    3k
    Tam imaš Špiku, rubnog reprezentativca koji se nikad ne ozlijedi.
  • Tried'nTested
    9
    ne tako daleko nam je izrael koji zadnji par godine ima odlične generacije, a ovu od u16 do u23 au najbolje dosad, jeftini igrači koji su navikli na Europu, treba to pazit, u scauting section sam objavio par ali ima još zvučnijih imena za koja je sada prekrasno kao i mladih igrača koji trebaju još žganaca
  • NitkoBitan
    22.1k
    Ako dovedemo Kolumbijca mozemo zaboravit na dovodenje jos jednog krila kapitalca. Kolumbijcu treba vrijeme prilagodbe sto znaci da smo i dalje osudeni na Spikica.

Prije bih doveo igraca iz Championshipa ili Ligue 1, pa taman ga platio duplo vise.
  • CastAway1986
    2.4k
    slažem se da je određeni rizik ponajviše zbog prilagodbe na sve , od države do drugačijeg stila nogometa ..Ali opet i Dudu i Olmo su došli kao jako mladi pa su uspjeli..Ako biram između ovog i dati 4-5 M za Pasalica onda bi radije kolumbijcu dao šansu...
  • Nogo
    4.9k
    Iskreno, ovaj mali mi ne izgleda baš avion, raketa i sve što tražimo u ovom trenutku. S druge strane ima 20 godina i puno je pred njime.

Ja vidim da mi zaboravljamo da nas dvije utakmice dijele od lige prvaka i 30+m eura.
    Ja se samo nadam da nama Kolumbijac/Šotiček neće biti neovisno o ligi prvaka/europskoj ligi prve opcije.
    I ovaj i Šotiček su talenti koji se mogu još negdje na posudbi izbrusiti.

Po meni jedan u vezi tipa Čerin, jedan stoper i desno krilo ranga Dinama se može dovesti bez iskrcaja kamiona za talente koje možda imamo u našoj školi.

Znam da su nam zadnji rokovi više odmogli nego domogli ali ovako blizu ligi prvaka, prodaji Olma i zaradi nismo bili blizu nikad.

Možda previše očekujem ali neigramo ligu konferenciju iz 2.pretkola pa da moramo strepiti koga dovesti i hoćemo li ući u koju skupinu.

Najgore za kraj iskreno nebih volio više gledati Špikića kao prvu opciju i amen!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions