• OsamŠest
    8.4k
    Ja bi uvijek rado u ekipi imao nekog južnoameričkog igrača, a posebno Brazilce. Brazil mi je uvijek Brazil, sinonim za nogomet..

Nevjerojatno mi je da su posljednji Brazilci (Guilherme i Jonas) u Dinamu bili daleke 2017. godine..

Možda se opet aktiviramo na tom tržištu. Eduardo, Etto, Sammir.. sigurno ima materijala u njihovim bilježnicama.
  • CastAway1986
    6.7k
    nažalost da ti budem iskren ni meni ne djeluje nešto posebno , usto nadam se ako dođe da mu neće prilagodba biti problem..Plus je da Raul Torrente ima s kim pričati..:rofl:
  • Keyser Soze
    21.1k
    Jonas je jedan od najgorih koje sam gledao, uz to je tehnički bio užasan što nije često za Brazilce/Južnoamerikance. Guilherme je izgledao kao španer, al nije dobio pravu priliku nažalost.
  • CastAway1986
    6.7k
    ne samo s brazilcima nego sa većinom iz Južne Amerike.. Zbog dosta lešinara nam je propao transfer stopera iz Argentine Alana Franca!
  • Captain America
    20.4k
    Intervju za one koji razumiju španjolski. Moj je loš ali je mali ostavio Extra dojam. — Omake

Možeš uključit automatski prijevod na engleski. Nije neka sreća, ali se može zaključit o čemu priča.
  • Patak
    3.5k
    Kaj kupujemo opet preko videa nekoga? Nismo li to prestali nakon Coste Andersona? Ili je netko gledao maloga uživo od Dinama?

Onaj talent Milanović iz Australije ne dolazi?
  • Captain America
    20.4k
    Onaj talent Milanović iz Australije ne dolazi? — Patak

Jučer su rekli dečki da dolazi, ali da se ne računa ozbiljno s njim ove sezone.
  • Laugreano
    6k
    Frend od Marica je naletio slucajno na malog na youtube, pa mu poslao i rekao da zona zeli juznoamerikanca. I Maric poslao ponudu.
  • Orc123
    17.4k
    ja nezz jel su ljudi tak , a nezz kak da se izrazim a da ne uvrijedim nekoga....zar ljudi misle, e Maric pogledao video, svidio mu se i evo daje 1,5 mil eura!? Uopce ne sumnjam da su ga iskautirali do najsitnijih detalja i da su se raspitali o njemu od raznih strucnih ljudi i da ne kupujemo na slijepo. Anderson je dosao jer su se preko njega oprale pare ali i taj Anderson nije bio veci macak u vreci od Jurica kojeg smo kao kuoili jer je dobar bio kod nas!
  • Daliban
    4.1k
    Anderson je ikona. Nikad neću zaboraviti onaj crveni karton.
  • NKDZ86
    9.9k
    U raketu iz kolumbije malo sumnjam jer je 1,5 mil e prejeftino za neku raketu i dobrog igrača, ti ispod 3mil e teško mozes dobit pojačanje realno...
  • Patak
    3.5k
    Bilo bi još bolje da je Marić član zone i da prati Scout službu ovdje, to je sve što mu treba za posao.
  • Daliban
    4.1k
    Jedno je sigurno - Zona ima širu skautsku službu od Dinama.
  • hardek
    13.3k
    Kolumbija, Čile, Urugvaj, Venezuela iz tih zemalja se mogu dovesti solidni potencijali za 2-3 milje eura. Brazil i Argentina su zemlje iz kojih je jako teško dovoditi igrače jer svi češljaju tamo već dugi niz godina a i te dvije države i općenito izbacuju ogroman broj odličnih igrača.

Kažem teško ali nije nemoguće što se vidi na primjeru Ludogoreca pa čak i onog Šerifa ali treba imati dobre agente tamo koji će ti nuditi igrače za tvoje tržište.
  • Fabercaster
    1.3k
    Kupi ga na Manageru i gleda kak se razvija par sezona pa onda odluči hoće poslat ponudu :sweat:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.