• Navijač Dinama
    10.3k
    Ozljede, sastavni dio sporta

netko se zajebao oko Šutala za 4 mil eura.Haza

Šutala je dosta zaboravljaju najviše zeznula velika ozljeda, kad se ozljedio na šibenskoj oranici i pokido ligamente, nakon takve ozljede, iznenađenje je općenito vidjet da igrač bude u istoj ili boljoj formi, a to da se igrač vise ne vrati u formu i podbaci je očekivano, ista stvar je i sa Perićem, koji je tad do dvoje velike ozljede bio granični prvotimac reprezentacije, a nakon te ozljede je odigrao odlično valjda samo protiv Chelsea i Balkania što se osobno sjećam i tjt.
  • Jurki
    18.5k
    Da malo saberem kaj se pise..
    neke izjave meni nemaju nikakve zdravoseljacke logike.
    Poteze se vec dobra 3 mjeseca prica o Pasalicu/Ivanovicu.
    U redu, ti decki su nekaj pokazali ali za nas nivo puno premalo..
    da potegnem paralelu.. lani se svrsavalo na Frigana i Vipotnika..ko novim Drogbama i Lukakuima.
    De su oni danas??
    Meni ova prica s Pasalicem je isti kurac.. de ja vu od lani.
    Od svih igraca kaj smo dopeljali iz Rijeke pogodili smo samo sa Gavrom i Nevisticem... ostalo teski odron i karambol i za nase financije i igracki ucinak.
    Kaj bu s Pasalicem tj njegovom karijerom to se ne zna.. ali te pare koje Misko hoce..NE VRIJEDI.
    Ista stvar sa Šoticekom.. overhajp i nist drugo..
    piskarala rade cuda.
    Sve to skupa bi nas kostalo minimalno 10 milja eura ako ne i vise (Šoticek, Ivanovic i Pasalic).
    Dal oni te pare vrijede? 100 000% da NE VRIJEDE.

Nasa liga je cudo kolko "top igraca" izbacuje.. a klubski nam je nogomet izuzev Dinama u kurcu.
  • Paggini
    59.5k
    Ovaj zadnji dio za Torrentea nisam razumio.marcio amoroso

Torrentea se htjelo dovesti u sijecnju jos, pa je zivkovic bio gasenje pozara kad je to propalo, valjda?
  • Ivdzo11
    7.9k
    naš SD se jako žali da mnogi menadžeri miniraju transfere, od našeg tržišta se maltene odustalo, jer su to ucjene i bezobrazluk (čitaj Mišković).Haza

Cujem neke priče da i našem SD-u treba jako dugo da se javi na poziv, i da ga nitko nije dobio na prvu, pa me zanima ima li kakve istine sto se toga tiče, znas li mozda?
  • Haza
    10k
    Koliko znam Milanović bi trebao doći, ali nitko na njega ne računa ozbiljno. On ide na posudbu.
    Torrente se minirao na način da se hrpa menadžera išlo uključiti u transfer, svi su htjeli dio kolača...na kraju je presudilo da je mali normalan, i da je istinski htio doći kod nas.
    U suprotnom bi se dogodio Šotiček.
  • CrouchTomislavgrad
    323
    Baš sam i ja primjetio Kačavendu, ide na max svaki duel. Također, Sucica bih pohvalio. U utakmici onoj koju su igrali međusobno je bio jedan od najboljih pojedinaca.
  • Jurki
    18.5k
    svi su htjeli dio kolačaHaza

Ovaj dio me interesira.
    Znaci ako ja npr zastupam xy nogometasa.. kak je moguce da se neki drugi manager moze ugurati u tu pricu?
    Bez obzira kakve su njegove namjere ili zarada.
  • NKDZ86
    4.7k
    Zašto se dovodi Milanovic ako se ne računa ozbiljno na njega?
  • keppi
    423
    Kačevenda me iznenadio, ne znam kako, ali fizički jako dobrom izgleda. Bilo bi šteta da ne ide s nama na pripreme. Igrao desno krilo, ali naravno na "svoj način" ...tako da ga je bilo svugdje. Danas ponajbolji na terenu.
  • Zagi
    10.7k
    Bišćan je Kačavendu često koristio na desnom krilu. Vidović/Baturina na #10 , Luka Sučić 8.
    Dobro je to Lukas igrao.
  • keppi
    423
    Nadam se da Jakirović neće upasti u krivu ulicu sa svojim sinom. Mali je bio čist okej, ali ipak bi Živković trebao imati prednost, a ne čekati kao 23 igrač, a mali Jakir da igra otpočetka. Jedini izgovor može biti što je ljevak, pa je kao igrao lijevog stopera.
  • Daliban
    4.1k
    Kakvi su bili Pavić i Mikić?
  • Zagi
    10.7k
    Živkoviću treba ili transfer ili posudba. Gdje će on igrati?
  • Crni86
    12.7k
    Bišćan je Kačavendu često koristio na desnom krilu.Zagi

Mislim da je i jako dobre partije u loksi pruzao desno. Moze glumit ivanuseca desno ja msm. Ali opet tu je situacija ko i kod stojketa. Prvi dio polusezone je tek povratak.

MikićDaliban

Mikic je igrao lijevo krilo protiv rpg-a. Nije imao kaj za jest pored njega ali vidi se volja.
  • plavi devet
    558
    nisam bio na treningu ali i ja imam velika očekivanja od Pavića u budućnosti i slažem se s tobom da mu u nekoj rotaciji treba dati priliku već ove sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.