• Laugreano
    4.5k
    Ne znam. Nisam ga nikad gledao, nit tvrdim da je dobar. Sam negdje napisao da je dobar?
  • scooniepenn
    5.1k

Sve je na kraju do odgoja, a uz tako realne i na zemlji roditelje nije mi ni najmanje čudno što je Martin ovako dobar dečko. Inače, redovito je zajebancija koliko ga mi hvalimo, a roditelji stalno ponavljaju kako "on još mora puno žganaca, kako se u Zagrebu kaže, pojisti.
  • YasutoWakizaka
    236
    Znači Pašalić je Brekalo ovog prijelaznog roka.
    Trebao mi se otvoriti zaseban thread za MP i onda neka se tamo ljudi dopisuju.
    Ovako 80% novih komentara za transfere je MP i tako u krug se ponavljaju jedno te isti komentari.
  • Omake
    10.5k

Moguće je. U Brighton npr Enciso igra za 400 ili 500. Adingra također. Očito nije Marić jedini koji ne želi nedokazanim igračima dati velike ugovore.
  • Peškaman
    7.4k
    Ne vidim kako možemo dovesti Pašalića ispod 3milE,a više dat' se jednostavno ne isplati nikako.
    Plus,kakav stav ima Mišković oko prodaje igrača Dinamu i nabijanja cijena kad god se Dinamo zainteresira za nekog.
  • hardek
    5.2k
    Ma da što više kopam, sve manje mislim da je on taj. Zainteresirani su klubovi tipa Dortmund, Ajax... i cifre idu preko 10 milja eura. Prije bih rekao da nije taj nego da je
  • Izet Hajrović
    5.8k
    imaš jedan pokušaj da pogodiš tko ih je doveo u Europu. Za Durana sam siguran, a mislim da je i Asprilla došao u istom paketu. Da, doveo ih je Danny Bara i to su mu bili prvi poslovi, odnosno Duran mu je bio prvi posao iz Envigada u Chicago pa u Aston Villu, a spominjao je nešto i Asprillu tako da pretpostavljam da je i njegov transfer odradio.
  • Omake
    10.5k

Znači onda da je JHSEVENSPORTSCOMPANY nekakav Barin offshore shit. Bare je lord Voldemort našeg prijelaznog roka haha. Vreba iz sjene, svakom prilikom.
  • Omake
    10.5k

Vjerojatno da je onda onaj Cordoba kojeg je netko spomenuo u drugoj sekciji.
  • hardek
    5.2k
    Mogao bi biti ovaj, samo po ovom što uspijevam naći na netu za njega je bio AEK navodno zainteresiran a ne Olympiacos.
  • Zagi
    10.7k
    Kao da je to novinarima SN bitna razlika.
  • dumitrumitu
    1.5k
    https://x.com/FCAugsburg/status/1809150581535051848
    Budući da Mounie spominjao ovdje, ipak ništa od njega.
  • GOAT
    3.6k
    https://www.youtube.com/watch?v=lQCSFf_WZnE

Ako sam dobro shvatio o njemu se pise. Na highlightima svi izgledaju dobro ali ovaj mi se cini jako dobar
  • Daliban
    4.1k
    Ali Pasalic je reprezentativac, u Dinamu bi bio dosta, dosta bolji (moje misljenje), te mu cijena uz to, a i repku i ocekivane minute u buducnosti, moze ici samo gore.
    Tako da povukavsi paralelu, dao bi za Pasalica 3.5 bez razmisljanja.
    Georg Koch
    Isti rezon, na istu cifru bi ciljao. Mislim da i Miškove izjave idu u tom smjeru. Samo mi je važno da ako dajemo Rukavinu, to bude deal poput Čavline. Ne treba nam da za godinu do dvije gledamo istu sapunicu oko Rukavine.
  • Dinaminjo
    1.5k
    Ausburg nam postaje archnemesis polako
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.