Isti rezon, na istu cifru bi ciljao. Mislim da i Miškove izjave idu u tom smjeru. Samo mi je važno da ako dajemo Rukavinu, to bude deal poput Čavline. Ne treba nam da za godinu do dvije gledamo istu sapunicu oko Rukavine.Ali Pasalic je reprezentativac, u Dinamu bi bio dosta, dosta bolji (moje misljenje), te mu cijena uz to, a i repku i ocekivane minute u buducnosti, moze ici samo gore.
Tako da povukavsi paralelu, dao bi za Pasalica 3.5 bez razmisljanja. — Georg Koch
Brz, okomit, agresivan, gleda gdje je gol, dobar dribling — GOAT
Mislim da se ovo podrazumijeva kada je u pitanju video kompilacija krila — Slavonski Plavi
Brz, okomit, agresivan, gleda gdje je gol, dobar dribling i dobijes ga za milijun.. sta ti jos treba za tu cijenu? — GOAT
Brz, okomit, agresivan, gleda gdje je gol, dobar dribling i dobijes ga za milijun.. sta ti jos treba za tu cijenu? — GOAT
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.