• MarK
    1.3k
    još Lovrena i Šunjića free i posuditi Sosu
  • Nemrem99
    69

Izgleda da je ozbiljno
  • Keyser Soze
    17.2k
    Svi koji zazivaju Matkovića bi se prvi čudili ko pura dreku kad bi bio nevidljiv u Europi i plakali bi kako smo dali previše novaca.
  • Crni86
    18.1k
    Svaka cast Matkovicu, ali za 5,6 milijuna eura dopeljamo napadaca kapitalca. Mali jetalent, ali nama ako ode petko treba nam netko tko ce istog trena moc zauzet pozicuju u prvih 11 na najjacim tekmama.

Trenutno dok petko jos nije otisao (ni ne znamo jos jel hoce) bi rade taj novac usmjerio na desno krilo i stopera.
  • don
    17.3k
    ali on me uvjerava da mali dolaziJos-Optimus

da se kuha ili da dolazi?

Iskreno mislim da je prevelik "hype" oko tog malog, ali budite sigurni da Dinamo neće platiti 5 miliona kako je prvobitno napisano.
  • Orc123
    14k
    Kaj nema Henriquez zenu Hrvaticu? Ili curu?
  • Jos-Optimus
    8.2k
    kuha u smislu da je je pred realizacijom. Ja mislim da je hype opravdan jer mali je brutalan
  • Laugreano
    4.8k
    Naj nelogicniji transfer bi to bio. Ne vidim di bi mi tu imali ikakvu korist.
  • Ličani1986
    1.3k
    Koliko znam on je bez kluba trenutno
  • Jos-Optimus
    8.2k
    A možda i ne bi. Misliš da se ne isplati dovesti dečka koji bi mogao biti nova hrvatska devetka?
  • Izet Hajrović
    6.3k
    u kontekstu budućnosti apsolutno da, ali on nam neće biti od pomoći ove sezone. Može li zamijeniti Petka u slučaju odlaska? Teško. Na desnom krilu ga ne želim zamišljati. Eventualno bi mu odgovarala formacija s 2 napadača, ali ne vjerujem da ćemo posezati za time osim ako baš zaglibimo kao prošle sezone.
  • Orc123
    14k
    on nije 9ka nit ce ro ikad biti.....on je između krila i lazne 9ke ko kramaric ali nisu ni malo slicni. Mali bi mogao biti dobeo krilo ali ja ne vidim nacin kako da se taj transfer dogovori!? I pod kojim uvjetima. To ni znacilo da smo de odrekli kompletnog budzeta na mladica a nismo rijesili skoro ni jednu kriticnu poziciju u ekipi, stovise cak smo i oslabljeni od prosle dezone a tad smo jedva se provukli kroz ligu a Europi smo u Konfederaciji bili u vecini slucajeva jako losi!? Kako sa slicnim kadrom izboriti sada LP ili biti neki bitan faktor u europi?
  • scooniepenn
    6k

Ima ženu Hrvaticu, kao i Fernandes, Sigali, Ibanez itd.
  • Facke
    7.1k

Nemres prije nek kaj je mali opce igral za nas reci da od njega ove sezone nema koristi. Mozda bu uprave on , ak se stvarne na tomu dela, zabil 25 gola v sezone.

A kulke mi je poznate Boto nema namjeru prodati Matkovica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.