• Jos-Optimus
    6.3k
    Čuo sam od čovjeka koji je menadžer i koji mi do sada nikad nije rekao krivi info...e sad, i meni je zvucalo nevjerovatno, ali on me uvjerava da mali dolazi
  • Ludovic IX
    9.1k
    hvala na vrijeđanju ali tvoje kompetencije procjene igrača su nikakve pa ih moram komentirat na takav način.

Ti si svojedobno napisao da ti je Fran Karačić dobar bek i meni je bilo dosta informacija o tvom znanju o nogometu. Sam ti prati svoj kopenhagen i dalje i slini na svkog njihovog igrača
  • MarK
    978
    još Lovrena i Šunjića free i posuditi Sosu
  • Nemrem99
    48

Izgleda da je ozbiljno
  • Keyser Soze
    14.7k
    Svi koji zazivaju Matkovića bi se prvi čudili ko pura dreku kad bi bio nevidljiv u Europi i plakali bi kako smo dali previše novaca.
  • Crni86
    12.3k
    Svaka cast Matkovicu, ali za 5,6 milijuna eura dopeljamo napadaca kapitalca. Mali jetalent, ali nama ako ode petko treba nam netko tko ce istog trena moc zauzet pozicuju u prvih 11 na najjacim tekmama.

Trenutno dok petko jos nije otisao (ni ne znamo jos jel hoce) bi rade taj novac usmjerio na desno krilo i stopera.
  • don
    14.1k
    ali on me uvjerava da mali dolaziJos-Optimus

da se kuha ili da dolazi?

Iskreno mislim da je prevelik "hype" oko tog malog, ali budite sigurni da Dinamo neće platiti 5 miliona kako je prvobitno napisano.
  • Orc123
    12.5k
    Kaj nema Henriquez zenu Hrvaticu? Ili curu?
  • Jos-Optimus
    6.3k
    kuha u smislu da je je pred realizacijom. Ja mislim da je hype opravdan jer mali je brutalan
  • Laugreano
    4.4k
    Naj nelogicniji transfer bi to bio. Ne vidim di bi mi tu imali ikakvu korist.
  • Dubbbrava
    919
    Koliko znam on je bez kluba trenutno
  • Jos-Optimus
    6.3k
    A možda i ne bi. Misliš da se ne isplati dovesti dečka koji bi mogao biti nova hrvatska devetka?
  • Izet Hajrović
    5.7k
    u kontekstu budućnosti apsolutno da, ali on nam neće biti od pomoći ove sezone. Može li zamijeniti Petka u slučaju odlaska? Teško. Na desnom krilu ga ne želim zamišljati. Eventualno bi mu odgovarala formacija s 2 napadača, ali ne vjerujem da ćemo posezati za time osim ako baš zaglibimo kao prošle sezone.
  • Orc123
    12.5k
    on nije 9ka nit ce ro ikad biti.....on je između krila i lazne 9ke ko kramaric ali nisu ni malo slicni. Mali bi mogao biti dobeo krilo ali ja ne vidim nacin kako da se taj transfer dogovori!? I pod kojim uvjetima. To ni znacilo da smo de odrekli kompletnog budzeta na mladica a nismo rijesili skoro ni jednu kriticnu poziciju u ekipi, stovise cak smo i oslabljeni od prosle dezone a tad smo jedva se provukli kroz ligu a Europi smo u Konfederaciji bili u vecini slucajeva jako losi!? Kako sa slicnim kadrom izboriti sada LP ili biti neki bitan faktor u europi?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.