Bosanci prenose pisanje turskih medija da Hajduk nudi Džeki 2 milijuna godišnje. To mi zvuči pretjerano. Otkud im pare obzirom na FI? — Mr Anderson
Rekao je ovaj sa podcasta 8 24 (on je nekakav rod ili svojta sa Livakovićem) kako je njegov izvor iz Fenera (naravno Livaković) rekao kako se čudi toj priči oko Džeke u Hajduku i da on nije čuo da bi se tako nešto moglo dogoditi. Meni ovo pisanje o 2 milijuna eura plaće samo dodatno baca sumnju na tu priču jer 2 milijuna ne mogu ponuditi ni Olympiacos, Dinamo ili Anderlecht a gdje će Hajduk nuditi takve novce... — Maksim Maksimirski
Mene ne bih uopće čudilo da obje te priče uopće nemaju pozadinu i da je to netko pustio van da uveseljava narod. — Mali Zeus
Ili da se prodaju preplate koje su osjetno poskupile.
Najbolje mi je kaj prosječni tovar misli da će Džeko i Rakitić doći igrati za kikiriki radi emocije i navijača i nekakve "veličine" kluba koja postoji samo u njihovim glavama. Kad im pokušaš logički objasniti koliko je riskantno uložiti puno para u veterane onda kažu da si jalan. Oni računaju da će plaće ovih 7-8 igrača koje otpuštaju uložiti u plaće ove dvojice. Ali, tko će im popuniti roster, samo juniori ostaju van prvih 11. Računaju na prodaju Pukstasa, tu su fantazirali o 12-15 milja, ali ako dobiju 7 mogu se lupat nogom u guzicu od sreće. — Mr Anderson
Računaju na prodaju Pukstasa, tu su fantazirali o 12-15 milja, ali ako dobiju 7 mogu se lupat nogom u guzicu od sreće. — Mr Anderson
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.