• San Lorenzo
    24.6k

Šta je propalo što je već dogovoreno?
  • Miro Vugrinec
    10.7k
    Da li mu se tih 400€ automatski ponudilo i da li imaš info da mu je Marić htio ponudit više kad dode to sastanka? — austrijanac

Nije mu se htjelo ponuditi ništa vise. Vise ljudi mi je potvrdilo tu priču, da je 400 eura fiksno ponuđeno i da tu nema dizanja
  • austrijanac
    14.2k

Zar nije Dinamo nesluzbeno odbacio te tvrdnje i da je Marić htio pričat naknadno o njemu? Pa makar u vidu stana i dodatnih stvari.

Kako god, ako je samo 400€, onda minus upravi. Ako je 400€ i stan, onda ajde.
  • Paggini
    101k
    Ali dečko dođe iz Brazila, udaljen je 15-20 sati avionom od kuće i daješ mu 400 eura. — Miro Vugrinec

Šta putuje svaki dan na trening avionom 15-20 sati?
  • Navijač Dinama
    13k
    Šta je propalo što je već dogovoreno? — San Lorenzo

Brekalo koliko znam.
  • Miro Vugrinec
    10.7k
    Šta putuje svaki dan na trening avionom 15-20 sati? — Paggini

Cijenim tvoj humor i jedan si mi od najdražih zonasa. Ali ovdje nisi smjesan. 15-20 sati kazem je od svoje zemlje, svojih prijatelja, ostale familije i kraja u kojem je odrastao. To košta puno vise od ijednog novca
  • Jos-Optimus
    13.7k
    Ne putuje, ali ako je brutalan talent onda ga treba zadržati, a 400 eura je svota koju može dobiti bilo gdje žmirećki - ako je tako dobar kako govore
  • Olmic
    6.1k
    Odbio nas Beljo, Soticek sretno im bilo.

Takoder ovaj prijelazni rok ne smijemo propustit zbog 50,100,150 tisuca eura razlike u placi. Prave igrace moras platit
  • bluepower86
    1k
    Zamisli rasprava danima oko talenta od 15godina koji ce mozda za 5-7 sezona mozda vrijedit par milijuna.Na stotine talenata imamo u klubu,bitno da se panicari.
  • Crle
    1.4k
    Mali ne ẓ̌ivi u Koprivnici, ali niti u Brazilu nego u Maksimiru. Ja ne vidim problem da Bara kao njegov menadžer koji ga može sa 18 godina povući npr. u Kustošiju besplatno i onda nekome prodati uloži svojih 2k eura mjesečno pošto je toliko siguran u 100m eura. Ne vidim nikakav problem u tome.

Nažalost, to dijete je igračka oholog menadžera. Da je moje dijete objeručke bi uzeo 400 eura i recimo troškove stanovanja, dok bi za ostalo zaradio sam pa makar radio 10 sati dnevno.

Dapače klub u ovoj situaciji ima jako zdrav pristup svemu ovome jer se fokusira na razvoj igrača a ne robovlasnika što smo bili zadnjih godina. Pametni i vrijedni ograči poput Olma će takav pristup prihvatiti dok ćemo barem izbjeći dobar broj propalih talenata poput Šarića i ne znam kojih sve ne imena koje smo imali jer su sa 16 godina dobivali nerealan novac na račun svog "talenta".
  • Droljo
    32.4k
    25 stranica kolektivnog ludila sam sad pročitao i mogu zaključiti da sam glup ko kurac što to nisam preskočio.
    Živeli
  • superhik
    12.9k
    Može i u nepopularno mišljenje, ali čime je Ristovski zaslužio ostanak u rotaciji?
  • bluepower86
    1k

Po cemu nije je bolje pitanje?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.