• Jurki
    18.5k
    moglo bi se lako dogoditi da svi klubovi pocnu izbjegavati Baru.
    Takvo muljanje moze neko vrijeme.. al ne predugo.. pogotovo ne vani.
  • serbus
    5.2k
    Ja mislim da čim je pustio e-mail razmjenu sa Fiorentinom oko Brekala da je postao bivši. Nevjerujem da će imati više povjerenja u njega u tim menađerskim krugovima pa je malo nervozan.
  • Paggini
    59.7k
    Takvo muljanje moze neko vrijeme.. al ne predugo.. pogotovo ne vani.Jurki

Vani je ista stoka kao što je i on, to je takav svijet. Neće mu kurca itko od njih reći jer to znači da će potencijalno izgubiti nekog desnog beka kojeg će ova spodoba imati u svojoj ergeli.

Čak bih se usudio reći da je naša uprava avangarda po tom pitanju.
  • hardek
    5.2k
    Stvarno mi već ide na jetra ovaj zalizanko. Odvezi malog u južnije krajeve i nek ga prodaju za 30 milja apsolutno me boli tuki. Neda mi ga se slušati svakih mjesec dana kako plače po novinama.

Siguran sam da su naši spremni na kompromise s njim dok ti kompromisi ne ugrožavaju klub. Problem je što ovaj veliki agent očito misli da je iznad svih u svijetu nogometa. Ko visoko leti nisko pada, uvijek bilo i uvijek će bit. Nebi se začudio da za koju godinu bude neka uskok afera sa Barom u glavnoj ulozi jer sve su uočljivije sličnosti sa velikim vođom i Andijem.
  • NORTE
    17.7k
    Slučaj Brekalo je onako završio i zbog tadašnjeg kaosa u klubu i neodgovornosti vodećih, ali i Barinih igrica i same judine izdaje.

Bara sada preko medija opet proziva klub, slično je radio i s Rukavinom!

Ključne stavke iz večernjaka:
    brat Andyja Bare je nedavno bio na sastanku sa šefom omladinske škole Ivom Milićem na sastanku po pitanje dečka i tada je zaključak bio da će se nastaviti pregovori čim sportski direktor Marko Marić nađe vremena obzirom da je jasno da krajem lipnja je potpuni fokus  na prvu momčad.

Niti u jednom trenutku nije kateogrički rečeno uzmi ili ostavi. Dapače, klub je bio spreman vidjeti i oko najma stana da pokrije kao što je i u slučaju drugih igrača ili nešto drugo. 

Ponuda je poslana i zbog tehničkih razloga, birokracija kako bi klub imao pravo na naknadu za razvoj i u skladu je s pravilima koja su određena oko toga koliko dječak od 15 godina može maksimalno imati stipendiju. 
  • Orc123
    12.6k
    Koliko potrosenih slova i postova na klinca i zalizanog ko da do sad se nismo mogli uvjeriti da je zalizani digao nos i na sve nacine zeli obezvrijediti trenurno vodstvo jer se zatvorila pipa. Mali je veliki talent ali ako je cijela obitelj toliko plitka onda nek ide u Kustosiju. Ja sam siguran da je otac sjeo sa nasim ljudima i da su svi jasno rekli kak stvari stoje da bi se jako brzo naslo rijesenje....nitko ne zna pravo stanje, a vjerovati Bari bi bilo suludo!
  • MarK
    978
    Neka se izjasni koliki postotak misli tražiti od budućeg transfera? Ako je više od 10 posto nek odhebe u kzstošiju skupa s malim peleom
  • gledatelj
    986
    Na stranu sad sve ovo oko Bare i malog, ali smiješno mi je bilo kad je rekao da mu stari ne može raditi jer ne zna jezik. A u državi nam trenutno radi valjda 200k nepalaca koji ne znaju ni slova hrvatskog.
  • don
    14.4k
    stari mu radi negdje u građevini mislim... to je čak i u medijima bilo
  • Droljo
    18.8k
    Ako je više od 10 posto nek odhebe u kzstošiju skupa s malim peleomMarK

Malo si se zajebo. Ako je više od 0% nek odjebe
  • Noel
    13.5k
    Da Dinamo dovede ko Valencia za 200000eura anonimnog golmana iz gruzijske lige uzjebali bi se Tattini tarzančići ovdje po forumu ko pederi na hrenovke.
  • emilperska
    11.1k
    Drago mi je da Kustošija nije usla u 1. SNL.

Nek prodaju svoje potrcke iz trece lige. Mogu i Brekala potpisat..
  • Ivanmtk
    1.6k
    Koliko slova oko Bare i klinca od 14 godina. Svak nek ide gdje mu je bolje. Dinamo neće ništa izgubiti. Menadžeri nisu neprijatelji kluba, nego suradnici, ali iznad svih je Dinamo. Ako imamo plan, strategiju i način na koji plaćamo mlade igrače pod stipendijskim ugovorima, onda se ne smije napraviti ništa što bi izašlo van tih okvira. Bez obzira o kome se radi. Da su priče o 400 eura glupost, najbolje pokazuje mali Noa Tadić koji je izabrao baš Dinamo.
    U ovom slučaju je ko dan jasno šta se događa. Bara će ga iz Kustošije prodati i sav iznos transfera će ići direktno njemu. Sve je igrokaz. Da je drugačije odveo bi ga u Hajduk.
  • vjeko1701
    16.7k
    Ja ću samo napisati da je onaj ko misli da je ovdje u pitanju 400€ naivan ko francuska sobarica.
  • Daliban
    4.1k
    Ja ću samo napisati da je onaj ko misli da je ovdje u pitanju 400€ naivan ko francuska sobarica.vjeko1701

Jasno je da Bara ima svoj interes jer prodajom iz Kustošije novac ostaje njemu. Sigurno i neka podjela sa starim od malog. Ne treba biti poseban genijalac da se to dokuči. Jasno je bilo i da će se potencijal za njegovim odlaskom povećati dobivanjem hrvatskih papira.

Meni je problem što i dalje nismo dobili odgovor na pitanje koliko smo mi zapravo ponudili.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.