• hardek
    4.6k
    I Beljo se afirmirao tamo. U zadnjih par godina definitivno su podignuli ljestvicu što se razvoja seniorski igrača tiče. Uz sve to i razvoj juniora i kadeta im je na zavidnoj razini zadnjih 4,5 godina. I sada imaju Ahmetija i još jednog igrača kojem se ne mogu sjetiti imena koji su među boljim igračima u svom godištu.
  • San Lorenzo
    19.5k

I u ovom stanju je bolji nego dok je bio pod travom.
  • doubletrouble
    1.4k
    IMG-5951.jpg
    Rijeka objavila cijene godišnjih
  • DrawTube
    7k
    Brišem što sam napisao. Ovo vrijedi samo za HNL?

Loše ,s tolikim poskupljenjem će odbiti ljude. Neki sektori otišli i za 100+% gore. Rubni Zapad sa 190 na 435 eura.
  • miro
    6.6k
    Bome papreno, ali ajde bar imaju 50% popusta za mlađe od 16
  • Mr Anderson
    11.9k
    Bacio malo pogled na S-net forum. Tovari digli galamu jer je netko snimio Bebeka kako šeta kraj Dinamovog kafića u Čitluku. Da nije bolesno, bilo bi smiješno.
  • DrawTube
    7k
    daleko od idealnog ali bolje od Gorice i Kranjče. Nešto ispod Varaždina od oka bih rekao
  • Izet Hajrović
    5.3k
    Osijek dovodi novu špicu koji bi trebao biti 3. opcija. Radi se o Kemalu Ademiju, ima 28 godina, trenutno je u Luzernu gdje je imao problema s ozljedama ove sezone, a prije je igrao i u Fenerbahceu i Baselu dok su još bili u vrhu njihove lige. Trenutno prema TM vrijedi 300 k.
  • DiddyGuela
    3.6k
    Dovode jako puno stranaca, ne razumijem takvu politiku. Djeluju mi ko Gorica pod Nikoliciusom.
  • Nogo
    6.8k

Znam iz prve ruke da je dio naših sudaca išao u Hercegovinu kod Bebeka (valjda dole ima kuću) na neli team building i pratiti tekmu/tekme naše reprezentacije.
  • Izet Hajrović
    5.3k
    realno, trebali bi i mi na to pripaziti. Gledaj nam samo obranu. Ogiwara, Torrente, KTC, Bernauer, RPG. Tu nisam brojao Ristovskog, a realno je očekivati još jednog stopera stranca, možda i veznjaka, možda i desno krilo, možda i špicu, a pogotovo lijevog beka tako da treba biti oprezan s tim, već sad imamo dosta stranaca, a teško je dovesti kvalitetnije domaće ime i to pogotovo na pozicije koje su nama trenutno potrebne.
  • Mali Zeus
    17.4k
    Kako ih Miško jebe u mozak. Bude sutra obećao novu Kantridu da se smire.
  • San Lorenzo
    19.5k
    Toliko o Brekalovom ostanku u hajduku...u tri mjeseca se propisno izblamirao, nije otišao na euro, klub u kojeg je otišao je sa prvog mjesta pao na treće, a on sam sebe obilježio kao govno od čovjeka do kraja karijere.
    Čestitam!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.