• NORTE
    17.7k
    iskreno je malo zabrinjavajuće da smo igraču poput Šotičeka rezervna opcija.Daliban
    Zašto ako mu nude bolju plaću vani?
  • Daliban
    4.1k
    Zašto ako mu nude bolju plaću vani?NORTE

Jer je trećerazredni talent.
  • Droljo
    18.7k

To po tvojoj slobodnoj procjeni ili ima neki elaborat na tu temu?
  • don
    14.3k
    Raul Torrente se oprostio od Granade na svom instagram profilu.
  • Juznjak
    4.3k
    iskreno je malo zabrinjavajuće da smo igraču poput Šotičeka rezervna opcija.Daliban

Mene to veseli, nekad prije bi se dogodilo da dobije u nas ugovor o kakvom može samo sanjat pa ga se onda ne možemo riješit kad se ispostavi da nije igrač za Dinamo.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    ne vjerujem da dolazi dok nas ne zaprati na Instagramu.
  • Patrik11
    164
    njegova njeznija polovica je jos prije nekoliko dana zapratila dinamo na instagramu
  • Jurki
    18.5k
    njegova njeznija polovica je jos prije nekoliko dana zapratila dinamo na instagramuPatrik11

Next level skautinga i insajdera.
    Ocekujem Nicotu i njegov clanak.. da je transfer Lorrentea pri samom kraju jer je njegova cura zapratila Dinamo na drustvenim mrezama.
  • emilperska
    11.1k

Lorenzo Lapore ce se o tome oglasit..
  • emilperska
    11.1k
    Soticekov nedolazak za te pare koje se spominju je dobra vijest..

Stop HNL lihvarenju :lol:
  • Droljo
    18.7k
    Next level skautinga i insajderaJurki

Low level frende. Čega je sve bilo prošli rok. Od manikure, procjene pršuta do zimskog veša.. po meni nazadujemo na dosta polja...
  • Yovitssa
    904
    Ne zna čemu sad panika zbog ove 1,4 milje... Činjenica je da smo taj iznos dužni hoćeš/nećeš i da ga je trener otpisao. Tako da bolje da smo ga proslijedili dalje, barem smo na plaći ušparali.
    Ja sam bio nagajpan kad smo ga potpisivali jer bio mi je stvarno dobar stoper još u HNL-u, itekako iskoristiv na desnom beku (u mladoj repki je ubijao na toj poziciji). I super je igrao do ozljede u Šibeniku, ne znam stvarno kaj se poslije desilo...
    Bilo kako bilo, trener je odlučio dovesti novog stopera (ili dva) tako da bolje da Boško ode dalje, taman da ga poklonili nekome, jer ostanak znači izdatke za plaću za igrača koji ti ne treba.
  • don
    14.3k
    službeno i Vidivić bivši...
  • Jurki
    18.5k
    ispricavam se.. zaboravil sam na pranje lancuna i dugu veštu.
    Moj lapsuz.
  • Nogo
    8.4k
    Ode i Vidović nakon Halila. Idući je Kaneko i za kraj Drmić sigurno.
    Hoćemo ulazneeee transfere! :blush:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.