• Daliban
    4.1k
    Sad kad ode u Standard nakon kaj su nas preveslali za Bulata.
  • Captain America
    20.4k
    A sta bi a odstetom ?Nino Bule

Ponudio bi im 2.5-3 milijuna i prepustio 50% Jankovićevog transfera. To bi ukupno bilo oko 4 milijuna i vjerujem da bi slomilo Miška.
  • NB86
    17k
    Navodno traze 6, vidjet cemo za koliko ce otici
  • Blue 67
    216
    Ja mislim da onaj koji je u medije plasirao ovu priču o Džeku i Rakitiću sad leži negdje na plaži, pije svoj koktel i smije se jako i glasno.
    Ne kažem da za to nema nikakve šanse, ali mislim da je to na puno dužem štapu nego što se predstavlja, ali bitno da se priča...
    Toliko
    Vidimo se 15.9.
  • Lynx17
    4.4k
    The games of Andy Bara startedFacke

bara-rescue1.jpg
  • GaijiZG
    2k
    Meni se nimalo ne sviđa dolazak Džeke u Hajduk.
  • Pavinho
    387
    Kog boli kurac za tovare
  • Keyser Soze
    15.4k
    Ni meni, ekstra pojačanje, drugi najbolji strijelac turske lige iza Icardija. On mi je oduvijek bio klasa i to što ima 38 godina mu neće biti problem u HNL-u.
  • Mihaljević
    13.4k
    Meni se nimalo ne sviđa dolazak Džeke u Hajduk.GaijiZG

Najbolja devetka lige i dalje ostaje Bruno Petković.
    30227431.jpg
  • Patak
    3.5k
    Mario Mandžukić je mlađi od Džeke. Samo velim, nije da nekom dajem ideje.
  • Olmic
    5.1k
    99% dzeko u Hajduku. Navodno cak i odsteta 4 milje, evo ne znam odkud pare
  • bbb medimurje
    4.3k
    Navodno cak i odsteta 4 miljeOlmic

Ma daj molim te
  • Dudu 9
    844

Nema šanse, pa Brekalo im je preskup, odkud 4 milijuna za Džeku?
  • Yovitssa
    912
    Mene isto malo plaši ako Džeko dođe, bez obzira na godine, radi se o top napadaču koji je izdominirao puno ozbiljniju turku ligu... Ali ovo sa 4 mil fakat nema smisla. Kad se pojavila prva info da je Hajduk zainteresiran, spominjalo se da Fener traži 7 mil za njega (u igri su bili arapski klubovi).
    I da se nadovežem na post @Dudu 9, Brekalo im je preskup i fakat bi bilo glupo (onako objektivno razmišljajući) da tih 4 mil € ne preusmjere na Brekala koji je na kraju sezone pokazao da ipak može biti prevaga za HNL, ali to je Hajduk i očito idu opet "all in" jer im titula treba taman da propali sezonu poslije...
  • Daliban
    4.1k
    Nema šanse da plate Džekin transfer 4 milijuna za tih par sezona pred mirovinu. To bi bile teške droge.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet