• deda
    38.7k
    A Bože mili, glavno da se piša ovaj piše :cool:
  • GOAT
    3.6k
    Na Twitteru od Romana nema nista u vezi Dinama
  • Izet Hajrović
    5.8k
    ja mislio da nas oni zaobilaze u širokom luku od debakla s Ćorićem. :sweat:

Nisam za odlazak Perkovića, ali ako to znači ostanak Baturine, onda bih bio zadovoljan s minimalno 7 mil.
  • Zagi
    10.7k
    Već mjesecima je izvjesno da odlaze Perković i Bulat.
    Vidljivo k'o dan po statusu u momčadi.

Jakir zna kako se stvara pobjednički duh. Marić neka mu pomogne u traženju adekvatnih igrača preko granice i uz naše talentirane klince biti će to jako dobro.
  • Lynx17
    4.3k
    A Bože mili, glavno da se piša ovaj piše :cool:deda

deda, nemoj siriti laznu informacije ili cu te javiti admine, jel cujes?
  • deda
    38.7k
    :scream:
  • Droljo
    18.7k

Jesi ti bil artcurtus il nešt tak na snetu?
  • deda
    38.7k
    Jesam Droljo.
  • Droljo
    18.7k

Stari smo.. :rofl:
    Ali jedan je deda (iz moga grada) i to je tedi :grin:
  • Omake
    10.5k
    Perkovic je u drugom dijelu sezone u 17 utakmica odigrao svih 90 minuta. Samo protiv Rijeke nije bio u kombinacijama. Mislim da mu Sergej vjeruje i vidi ga kao bitnog dijela momčadi.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Breaking News
    Sergio Ramos je zbog jakog enetritisa uprskao sve šanse za prelazak u Dinamo. Kakav maler
  • deda
    38.7k
    Tedi je apsolutna legenda. :strong:
  • Jaro
    10.5k
    tehnicki deda nije nis lazno napisao - on je dao info da Romano pise o otvaranju pregovora... Jbg, tocno u stilu nasih novinara:

"Bale na Maksimiru!" Sa slikom balirane trave prije postavljanja travnjaka...
  • Jaki991
    334
    Bojim se da je prodaja perkovica velika greska, po meni je to najmotoricniji Dinamov branic i uz malo vise hrabrosti i mišića bi mogao izrast u stopera kakvog nismo imali deset godina valjda… a ako ode svu srecu mu zelim, vjerujem da cemo ga gledat u repki za godinu, dvije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.