• Captain America
    20.4k
    Palac dolje ako Mauro stvarno odlazi. Stoper koji može korektno pokriti lijevog beka je rijetkost u današnjem nogometu. Plaćen je ozbiljne novce i šteta bi bila da u Dinamu ne doživi afirmaciju.
  • E46
    1.6k
    I Pique je imao dobru izlaznu brzinu a startna nula bodova pa dok postigne izlaznu svaki napadac ga obiđe
  • Facke
    6.3k

Ha nemam pojma Zagi. Kruzi puno prica.
  • GOAT
    3.6k
    Reims record arrival je između 10-12 mil eura. Ne ocekujem vatromet
  • dumitrumitu
    1.5k
    budemo ga poslali na posudbu uz opciju otkupa za 1,5mil
  • Droljo
    18.7k
    Nekaj tu smrdi, neki menađerski odnosi da moram pogađati.Zagi

Ak je tak, dat ih u bezcjenje samo da se oslobodimo okova. Ne moramo ove godine uzet ligu prvaka.
  • Zagi
    10.7k
    Čisto moje nagađanje, nemojmo od toga sada napraviti priču.
    Jednom kada ode, nek napiše netko tko zna. Do tada, nije u interesu kluba.
  • Droljo
    18.7k

Ja sam za da se priča napravi. Moramo zdekat petsto stranica do jutra...
  • Ludovic IX
    9.2k
    Meni i kod malog smeta što nije položio vozački već je kupio porsche suv kojeg onda vozi njegov buraz i svaki dan ga vozi na i sa treninga. Ok, možda ne voli vozit ali ne sviđa mi se to. Drugo, uvijek izgleda uplaseno i tako se ponaša i na terenu. Nije čvrst a obrambeni je. Nogometnu intelign3ciju neku ima ali opet često, precesto zaboravi svog igrača.

Ako bi mogao kod psihologa i te neke psihološke brane prijeći, mogao bi bit jako dobar igrač. Sve je to ako
  • deda
    38.7k
    Evo da vas razveselim. Romano kaže da je Roma otvorila pregovore s Dinamom oko Martina.
  • cibona
    5.8k
    Već sam nekoliko puta napisao da bi perković eksplodirao kada bismo ga stavili na njegovu prirodnu poziciju lijevog stopera i uparili ga s kapitalcem na desnoj strani, a tu je i theophile koji je već "odgojio" gvardiola i šutala.

Zato mi nikako nije jasno zbog čega konstantno tražimo lijevog stopera, kada ga već imamo, a to je perković. Zajedno s kapitalcem na desnom stoperu dobili bismo ubojitu kombinaciju.

I stoga ne podržavam prodaju perkovića ukoliko ne dođe nerealna ponuda, a to je sve preko 8 mil. eura.
  • Ivan0302
    971
    Ovu temu bolje da ne otvaram samo me nervoza uhvati neka kad vidim tko možda ide i kako ide.
  • Droljo
    18.7k
    Roma otvorila pregovore s Dinamom oko Martina.deda

Nadam se da se radi o svetom Martinu kojeg se u moslavini i previše štuje.
  • Bosskovitz
    17.7k
    Ramosa i KTC-a u obranu protiv Perisica i Dzeke, jer godine su samo broj. Da taj derbi vidim i onda sam miran.
  • jp23
    3.2k
    Koliko vidim, tip kojeg si citirao je Frabizio Romano, ne Fabrizio Romano.

Lažni profil rekao bih
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.