• EastsideZg
    228
    Ja sam prije par dana cuo da ga PAOK zeli natrag od jednog frenda grka. Mediji tamo su se bili dosta raspisali o tome.
  • scooniepenn
    5.1k
    Tko bi normalan i pomislio prodavati jednog od 3 najbitnija Dinamova igrača, koji uz to ima uvjerljivo najviše odigranih utakmica od kad je stigao u Dinamo. To bi bio jedan od najglupljih transfera u našoj recentnijoj povijesti, a bilo je puno takvih.
  • Daliban
    4.1k
    Čerin je osmica.
  • IstokKa96
    862
    @Droljo a istovremeno je u Laziju igrao Paolo Negri :wink:
  • Zagi
    10.8k
    Meni na EPu izgleda da može komotno igrati solo 6icu.
    Ali OK ako je samo 8ica onda hvala , ne hvala.

Sučić, Vrbančić, Rog
  • scooniepenn
    5.1k

Mišić i Čerin bez ikakvih problema mogu igrati skupa, kao i Sučić i Čerin. Za Mišića možeš dobiti maksimalno 3 milje, a i da mogu dobiti 5 ne bih nikada niti pomislio ga prodavati.
  • Malimis
    6
    Pa kaj nije Marić bil Leki pomocnik?:chin:
  • dumitrumitu
    1.5k
    Do kad Mišić ima ugovor?
  • Captain America
    20.4k
    Čerin je osmica.Daliban

Bio je i Mišić do dolaska u Dinamo.
  • Peškaman
    7.4k
    Ja se stvarno nadam da ne misle pustiti Mišića.
    A ovo da Šutalo i Bulat idu za Liege mi miriše da se želi dovesti stoper Laifis koji se spominjao na prošlom roku.
  • Droljo
    18.8k
    Ja bih mijenjao mišića za čerina.
    Samo što bi nam bilo slično ko u repki kad broz ne može. Mijenjaju ga dvojica (kova, modrić). Možda bi i bilo ok. Čerin - Sučić/ademi/rog/vrba/taj mali pavić... Ovisi o jačini protivnika itd
  • Daliban
    4.1k
    Nama treba single pivot šestica. Nismo neka slučajna radna ekipa. Ni Mišić to prirodno nije, on je isto neki hibrid osmice i šestice. Zato treba afirmirati Pavića i ne smije ga se nipošto razvijati u duplom pivotu.
  • Zagi
    10.8k
    Mišić i Čerin bez ikakvih problema mogu igrati skupa, kao i Sučić i Čerin.scooniepenn

Sve to teorija trpi ali za mene su samo Sučić i Čerin komplementarni.
  • hardek
    5.3k
    Btw. ako Bulat ide na posudbu od kojih igrača mi mislimo napuniti budžet? Svi neki naši nacrti ovdje na forumu su imali njega kao prihod od cca 5 milijuna eura. Na taj način bi sa ligom prvaka i bez prodaje Baturine mogli izgurati sezonu. Ovako stvarno ne znam kako ćemo to izvesti

Sve u svemu do jučer sam bio optimističan, danas se baš redaju loše novosti jedna za drugom
  • Daliban
    4.1k
    Btw. ako Bulat ide na posudbu od kojih igrača mi mislimo napuniti budžet? Svi neki naši nacrti ovdje na forumu su imali njega kao prihod od cca 5 milijuna eura. Na taj način bi sa ligom prvaka i bez prodaje Baturine mogli izgurati sezonu.hardek

To i mene brine. Ja ne vidim kako Baturina ostaje bez da prodamo Bulata, Perkovića i Špikića, uz rješavanje škarta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.