• Haza
    12.3k
    Zanima me šta bi ekipa pisala na forumu da se u neka prošla vremena dogodilo da SD igrače koji su plaćeni 6.5 milja eura posudi i džabe da klubu di ti je trener frend kojem si bio pomoćnik.
  • Daliban
    4.1k
    Meni čak njihovo slanje u Belgiju ima smisla jer im cijena može samo rasti ako se nametnu, ali problem je što nama treba keš da zadržimo Baturinu i to je aktualno prioritet.
  • IstokKa96
    956
    @Laugreano nisam htio pretjerivati :lol:
    Sjecam se i desnog bocnog Antolića (mislim Ivica)...ali Spomenko je bio TOP...Enes Mešanović...da se razumijemo, decki su dali sve u skladu sa svojim znanjima i mogucnostima, ali da je ZONA onda postojala izbio bi gradjanski rat medju Dinamovcima...
  • Papastrumf
    24.2k

Ne znam tko bi normalan platio i centa za Boška Šutala nakon prikazanog?
    Za Bulata se slažem da je ovo barem trebala biti posudba s obaveznim otkupom.
  • Nogo
    13k

Naravno da je ta stavka morala biti uglavljena.
    K tome nadam se da je otkup bar 5m.
  • Facke
    9k

Boska teske mores unovciti. Da se negve place resime bile bi vec dobre.
  • hardek
    13.3k
    Ja razumijem situaciju sa Boškom. Vjerovatno ima veliku plaću i ne znaš šta s njim. Pretpostavljam da ima i dugi ugovor. Okej daj ga besplatno sa ne znam 30% od budućeg transfera.

Al teško me uvjeriti da se za Bulata nije moglo dobiti nešto. Barem povrat uloženog ako ništa. Ovako ga šalješ na posudbu u klub koji ako se ne varam već ima financijske probleme pa ne znam ni da li bi ga otkupili čak i da zadovolji.

Edit: imam filing da je to bilo ono, ako mi daš Bulata na posudbu uzet ću ti Boška u paketu...
  • Daliban
    4.1k
    Pa Bulata ni ne treba slati sa opcijom otkupa. Dečko je solidan igrač i može se tamo nametnuti, a ako se nametne cijena će mu samo rasti. Još uvijek je relativno mlad.
  • scooniepenn
    7.4k

Jedino obavezni otkup za nekih 4 milje plus bonusi bi i imao smisla. Ovo mi djeluje kao da se netko zeza s našim interesima. Kakav je ovo transfer majke ti mile i od čega mi mislimo nešto uprihoditi u ovom prijelaznom roku? Soldo koji nije bio ni rubni prvotimac je prodan za 400.000 Eura, a ozbiljnog prvotimca šalješ za dž u klub koji ne plaća igrače. Da ne znam koji je datum mislio bi da je prvotravanjska šala.
  • sanjinlego
    4.3k
    Može li netko objasniti? Novi ugovor za Bulata, koji ide na posudbu uz opciju kupi ili vrati? Gratis Bole.
  • MarK
    1.5k
    možda to i nije loš deal... Boška se def treba riješiti, Bulat ako tamo eksplodira imamo pojačanje dogodine.
  • rioda
    18.6k
    Dečko je solidan igrač i može se tamo nametnuti, a ako se nametne cijena će mu samo rasti. Još uvijek je relativno mlad. — Daliban

Istina, ali moramo biti svjesni kako klubovi gledaju na igrače na posudbi. Uvijek će prednost dobiti njihov igrač, osim ako posuđeni donosi bar klasu više
  • Nogo
    13k
    Da mi je netko rekao da će 1.dan transfernog roka biti ovakav, rekao bih da je lud.
    Šta je sljedeće? Kakvi će biti ostali dani...
  • Juznjak
    4.7k

Što se tiče Bulata najveće pojačanje bi nam bilo da smo prihvatili onu ponudu na zimu. Ne mogu vjerovat da nam je netko nudio 5 milijuna za njega prije par mjeseci, a sad ga šaljemo na neku skoro pa smiješnu posudbu tijekom koje bi mogao vrlo lako grijat klupu.
  • Nemrem99
    82

Uzmite ovo s puno rezerve i ne vjerujem ni ja osobno, ali prica se da Bulat radi problemcice u svlacionici. Kazem, ne vjerujem, mozda je jos netko nacuo nesto, ali opet s druge strane njegov odlazak nema smisla s obzirom na placeno i jer smo potencijalno tanki u vezi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.