• Dudu9
    1.9k
    doznali iz kluba haha
  • Zagi
    10.8k
    Čerin pretrčao najviše od svih sudionika ENG-SLO.
    11.81 km
    2.Stojanović
    3. Elšnik
    4. Declan Rice 11.03
  • Laugreano
    4.5k
    Tako i ja ko klinac. Kuglicu sladoleda u kafic i sportske citat o dinamu. Svaki dan na ljetnim praznicima.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    nema boljeg ,covjeku ne treba Puno za srecu
  • Viola
    434
    Ne znam da li je ovaj moj post po pravilih foruma ali boli me kurac. Ovaj post je samo za jedno ili dvoje od vas tu koji ste pravili budalu od mene kad sam prošli tjedan napisao kakav je Čerin igračpKFmgSm.jpg
  • ShanKu
    1.6k
    Ja želim Čerina u Dinamo, tek tako da bude jedan Slovenac u Dinamu :sweat:
  • scooniepenn
    5.1k

Nije, ali nema veze. Rodrygo i Vini su bili top talenti sto naravno nije jamstvo, ali je bilo prilicno izvjesno da ce se isplatiti. Dala im se prilika i eksplodirali su iskazavsi svoj ogroman talent.
  • scooniepenn
    5.1k

Nije, ali nema veze. Rodrygo i Vini su bili top talenti sto naravno nije jamstvo, ali je bilo prilicno izvjesno da ce se isplatiti. Dala im se prilika i eksplodirali su iskazavsi svoj ogroman talent.
  • Peškaman
    7.4k
    Ako uspijemo dovesti Čerina bit' će super.
    Bojim se da cijena rapidno raste.
  • ShanKu
    1.6k
    Nadam se da bude bolji igrač nego kaj je u Granadi bil, onaj Torreto.. u zadnjoj njegovoj primila njegova ekipa 4 gola onda je izašao, 2 ok utakmice imao u zadnjih 30 utakmica.... ali kad se sjetim nečijih karijera, lakše mi je :smile:
  • deda
    38.8k
    Znači Gurlica u Goricu na posudbu.
  • Ivdzo11
    8k
    Po Nicoti dolazi Ivan Filipovic kao 3 golman, Rajic i Kraklic na posudbu negdje

Netko mu kaze kako Torrente dolazi u srijedu na liječnički, dok iz drugih izvora kako jos nije toliko blizu, ali je izgledno

Soticek navodno ovih dana isto rijesen

Marko Pjaca, pak, po povratku s Eura trebao bi konačno i potpisati za Dinamo, a kako doznajemo, na pripreme će s Dinamo krenuti i Lukas Kačavenda. Nova je vijest i da će talentirani stoper Jakov Gurlica na posudbu u Goricu...
  • Crni86
    12.8k
    Po Nicoti dolazi Ivan Filipovic kao 3 golmaIvdzo11

Prije mislim da ce filipovoc biti drugi golman a zagi treci.
  • Zagi
    10.8k
    Ok zagovarao sam Zeleniku kao drugog golmana , Filipović je vjerojatno tu negdje.
    Treba nam iskusni drugi golman, a Zagi vjerojatno neće još dugo.

Krkalić nije perspektiva ni za što , Rajić je ali treba negdje braniti. Čavlina isto tako naravno.
  • Zagi
    10.8k
    Znači Gurlica u Goricu na posudbu.deda

Da? Aj da ga vidimo u HNLu. Imam nemala očekivanja od njega.
    Po meni bolji i od Katinića i Morena.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.