• San Lorenzo
    20k
    Ja sam se samo nadao da će Milanović biti s nama odmah, bez posudbe u NK Križni Ligament, ima 22 godine, tako da nije neki dripac koji je tek zagazio u seniorski nogomet.
  • Dzoni
    1.7k
    Samo otkud lova za tih 10ak milijuna za transfere. Niti imamo neke bogate arape, amere i sl. niti smo liga petica klub koji od tv prava zaradi vise nego Dinamo cijele godine.
  • Tongo Doumbia
    6.8k
    uzeo sam ga ko primjer da je ipak došao s manjim pedigreom od Edena, a ako nije istina, jebi ga, ne pratim nogomet.
  • Droljo
    18.8k
    Samo otkud lova za tih 10ak milijuna za transfereDzoni

Prodamo bulata za 7 mil i špikića za 3. :rofl:
  • SAS1987
    17.9k
    Zašto? Nek daju toliko za godišnje plaće za 3 igrača i ja ti sad nađem pojačanja (ali top pojačanja) kojima ističe ugovor i dolaze samo za plaću.Droljo

A što kad bi ostali glavni igraci htijeli ugovore 2+ milje? :smile:
  • The Undertaker
    8.5k
    Vezano za transfere ali i za ukupnu politiku kluba, ne ulazim uopće u pojedinačna imena sve dok se ne potpišu. Međutim, od kluba očekujem da ima konzistentnu politiku u svim segmentima. Ako smatraju da imaju gomilu ''beskorisnih'' igrača pod ugovorom i da ih se treba riješiti onda očekujem da umjesto njih ne kupuju druge isto takve, samo ''svoje''. Ako su postavili cilj smanjenje budžeta (nevezano što ja mislim o tomu) onda smanjenje budžeta za plaće igrača mora pratiti i proporcionalno smanjenje plaća ostalih zaposlenika te proporcionalno smanjenje ostalih troškova.
  • sebenico
    1.2k

Igračima kojima ističu ugovori moraš dati naknadu za potpis i veću plaću nego što je realno zaslužuju. Primjer je Drmić, koji je došao ''besplatno'', ali je zato imao preko milju eura plaće i bio najskuplji igrač u klubu, a doprinos mu je bio praktično nikakav. Uz to, davanje velikih plaća pojedinim igračima utječe da se kohezija u ekipi naruši. Najplaćeni igrači u klubu bi trebali imati oko milijun eura, ali to ujedno moraju biti i najbolji igrači u ekipi.
  • Marquis Manners
    93

Dinamo na žalost nema 10 milijuna eura za pojačanja. Ja sam mislio do nedsvno da imamo do nekih 7-8, ali nemamo ni toliko. Tako za sada izgleda i to su činjenice ako ćrmo gledsti ponašanje ljudi iz kluba glede otkupa posuđenih, gledanje mogućih novih igrača i ponuda koje dajemo.
  • Droljo
    18.8k

Jebiga dečki. Karikiral sam. Ne moraju se nužno plaćati odštete.
  • sebenico
    1.2k

Prostora za uštede itekako ima. Od nenormalnih menadžerskih naknada koje su isplaćivane, otpremnina trenerima, desetaka igrača koji nikad neće biti kvaliteta za Dinamo, a imaju velike ugovore do radne zajednice i njihovih bespotrebnih troškova. Uvjeren sam da se samo na temelju ovih stavki mogu smanjiti rashodi za 10-ak milijuna eura već u ovoj godini...
  • The Undertaker
    8.5k
    Uvjeren sam da se samo na temelju ovih stavki mogu smanjiti rashodi za 10-ak milijuna eura već u ovoj godini..sebenico

Onda ćemo na kraju godine imati 14 milijuna eura ''viška'' i biti puni ko brod. Nisam baš siguran.
  • emilperska
    11.1k

Ima solidnu statistiku u mladim godinama u Ligi gdje su neke HNL ikone i sadasnji igraci slomili zube. Ja ga svakako ne bi slao u Loksu. Sumnjam da bi on i na to pristao. Bolje mu je onda ostat gdje je.
  • CastAway1986
    3.5k
    ja se nadam da taj iz Australije ne dolazi uopće...
  • Danko
    2.2k

Si ga pratio pa znaš da je loš?
  • Jaki991
    334
    Pozdrav. Ne znam kak se Milanovica koji ce za 4 mjeseca napunit 23 godine moze zvati zalogom za buducnost, ok, nije neka lova, al ak vec dajemo pola milje za buduca pojacanja kaj nije bolje gledat neke talentirane izlazne juniore koji nemaju buducnost u svom maticnom klubu ( ala Olmo)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.