• Navijač Dinama
    13k
    ja ga u ovom trenutku ne bi zvao, jer mislim da nije u formi, govorim to mjesecima. međutim, ljudi koji vode reprezentaciju misle drugačije. jesu li pogriješili zbog toga? možda! no poprilično sam siguran da to nije napravilo nikakvu posebnu razliku u konačnom ishodu — db-izbjeglica

Perišić je ujebo proti španjolaca napravivši prijestup, nije izletio u blok na ubačaj iz kojeg smo primili gol od Albanaca, ubacio je 15 lopti u 16erac u kojem se dva put našao Pašalić i nabio je pod oblake.. osim toga jedno veliko ništa, igrač manje, jučer umjesto da primiri loptu dadne nazad, čuva vrijeme, on traži Budimira i nabija loptu iz Leipzeiga u Teheran, nakon više od pola minute, primamo gol, dosta je to uzdisanje i precjenjivanje "Ivane vrime je".

Dosta je bilo posebnih statusa Bogovoskih nedodirljivih statusa igrača, zasluga zbog kojih netko mora igrat ispred nekog nema veze jer je 5x u lošijoj formi i slično, kad krenete gledat malo šire od takvih komunističkih i modernih HDZ AP modusa operandi i gledanja, možda ne kao reprezentacija, nego i sama država odemo dalje.
  • Daliban
    4.1k
    Mi godinama igramo iznad naših mogućnosti, tj. kvalitete igrača. A to može biti zasluga samo stožera i izbornika. — Patak

Ma to su teške gluposti. Padate pod hajp stranih liga i reprezentacija u kojima klinci nakon desetak prvoligaških utakmica već vrijede 15 milijuna eura i razvnikani su jer su to jedine lige koje su globalno popraćene. Mene samo smeta što i Dalić i njegov stožer puše tu famu.
  • db-izbjeglica
    22.6k
    Perišić je ujebo proti španjolaca napravivši prijestup — Navijač Dinama

To smo još davno ustanovili, kriv je perišić što je uletio pola koraka prerano, petković koji je promašio penal nije kriv. Nema potrebe za ponavljanjem činjenica!
  • emilperska
    19k
    Sad povratka vise nema. Ispali smo, tu smo gdje jesmo. Mozda me ova Dinamova sezona toliko iscrpilo, da nisam doslovce ni trepnuo. A mozda je do tog da su s ova 2 sreba i 2 bronce, ocekivanja tolika da samo zlato moze izazvat padanje u nesvijest, a to ne bi nikako osvojili s ovom selekcijom.

Vise me frustrira sto kod Dalica dan poslije nema prave samokritike osim one populisticke, sto postaje evidentno da se Modric, Perisic i mozda Vida nece oprostit. Sto ce Dalic ostat izbornik kao da je to njegova privatna institucija.
    On nije sposoban promjenit ovaj trend, ukoliko mu senatori sami ne olaksaju i oproste se pa ce onda biti prisiljen radit promjene, a to se nece desit.
    Ceka nas 2 godine iscijeđivanja Modrica, rusenja njegovog legacya od samog sebe, forsiranja Perje, igre bez krile, igre s 5 centralnih veznih i 3 do 4 stopera.
    Losa vremena slijede iz ove perspektive s njim..
  • Patak
    3.5k
    Pa nisu u pitanju samo klinci, za reprezentacije igraju i stariji igrači. Pogledaj bilo koje prvenstvo, bilo koju utakmicu, mi u momčadi imamo igrače iz HNLa, ili slabijih momčadi liga petice, ili su rezerve. Pa sad nam je jedina špica Budimir koji igra u osrednjoj momčadi Primere,, Perišić polomljen u godinama, Brozović u Arabiji, nezamjenjivi Kramarić Hoffenheim, na klupi zamjene iz HNLa. Imamo uvijek 5-6 top igrača, ali Portugal ili Brazil ih uvijek imaju 11, ili barem 10.
  • emilperska
    19k
    Ilija Loncarevic porucio Dalicu da se okani katolicanstva i hrvatstva i posveti nogometnoj analitici :lol:
  • Praskaton
    6.3k
    Ilija Loncarevic porucio Dalicu da se okani katolicanstva i hrvatstva i posveti nogometnoj analitici — emilperska

Slusajte sad poruku od sv.Ilije :grin:

Svi mi porucujemo Iliji da se okani analitike i uživa u mirovini
  • masacusec
    8.3k
    Neka je "kockasto"-jaranski cirkus im Deutschland završio. Ovaj nas je turnir malo prizemljio, u općenitom smislu promijenio stanje svijesti nacije da nismo (uvijek) najbolji.

Ok, meni osobno je nogomet subkultura, više od sporta, doduše više ga ne pratim kao sport niti se kužim u njega kao prije 20godina, no nikako ne mogu shvatiti da nacija od manje od 4 milje ljudi zauzme gradove i stadiona diljem Europe za vrijeme velikog prvenstva!!!
    A di su ti ljudi, ta raja, ta "minken bojna" u maltama i estonijama??
    Priznajem, repka ne budi u meni tolike osjećaje kao NK Dinamo, ali dao sam si oduška i truda da svojevremeno odem u belgiju, andoru i sl. na prijateljske ili kvalifikacijske. Kult repke gradi se i na velikim i na malim utakmicama. U Hrvata to ide: "daj zovi čovika da sredi karte za Spanjolsku i Italiju, čujem da igramo s njima".
    Za kraj, malo pozitive. Očita je činjenica da smo velika nogometna nacija čim ispadanje iz skupina na euru smatramo velikim neuspjehom.
  • Dinamosaur
    3.6k
    Jel se Kustic oglasio?
    Nisam ga cuo, valjda bude kad matematika pokaze konacni rezultat.
    Ocekujem da savez reagira i pronade nekog sa svjezim idejama i jasnim planom za iduca 2 ciklusa.
    U ligi nacija se vec treba klepat nova repka. Mislim da Dalic vise nije za takav podhvat. Ta ideja oko ostanka me sjeti na sex pistolse i "flogging a dead horse"
  • Cosey
    584
    Ovdje ću komentirati; pomalo mi je neugodno iznenađenje ako Livaković ode u Celtic.
  • rioda
    18.8k
    Kad smo već kod penala, i jučer su Talijani prerano utrčali
  • Droljo
    32.6k

Al oni imaju talijanskog zeta...
  • San Lorenzo
    24.8k
    Sad povratka vise nema. Ispali smo, tu smo gdje jesmo. Mozda me ova Dinamova sezona toliko iscrpilo, da nisam doslovce ni trepnuo. — emilperska

Isti osjećaj...meni samo smeta što smo ispali, a osjećaj je kao da smo igrali na 70% zbog guranja igrača sa zaslugama umjesto onih koji su, neznam, možda mlađi, željniji, brži i moćniji.
  • serbus
    6.2k
    Nisam ga cuo, valjda bude kad matematika pokaze konacni rezultat. — Dinamosaur

Matematika nikad bolja nema kaj nisu reklamirali, snimali himne kasica se podebljala sigurno ušli ili ne u drugi krug...
  • Big Daddy
    1.9k
    Hamburg je uinako najbolji, bio tu ☺️
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.