Šutalu čak najmanje zamjeram jer je u tom trenutku već frka. Ili će napustiti poziciju pa ostavlja Calafioriju situaiciju za pas prema igraču iza njega koji je sam ili izlazi. Isto je stvar trenutka, on ruši Calafiorija al sekundu nakon što je ovaj već uputio dodavanje. Slažem se za Majera, lik lagano joggira umjesto da potrči ko konj. — Mali Zeus
btw, nije zajebancija sudac je stvarno peder i živi u sodomitskoj zajednici s talijanom! :rofl: — db-izbjeglica
Da je Perišić ono smirio mi bismo sada pjevali neku sretniju pjesmu. Neshvatljivo je da toliko iskusan igrač opali loptu u bunar, a komotno ju može vratiti nazad i osigurati posjed kroz tu zadnju minutu. — Daliban
↪Mali Zeus ja bi si mogao slozit neki novi deployment bas tada u americi.. sam jebiga, ja uvijek u chicago idem a tamo se ne igra prvenstvo što je ludost jer stadion je ludilo — Ludovic IX
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.